WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper JCW-Pack Aut. Automaat

€ 31.450,00

NLT-970-TP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €412 per maand
MINI 3-deurs Cooper JCW-Pack Aut. Automaat
€ 31.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 21026KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dus u bent aan een nieuwe auto toe? Kom dan eens kijken naar deze MINI 3-deurs. Het is een fraai gelijnde auto, uitgerust met belangrijke veiligheidssystemen en hij biedt veel comfort voor u en uw gezin. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook LED koplampen, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Audiosysteem en in dashboard opgenomen navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig, evenals de radio met DAB+. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Bij slecht weer houdt u graag de handen aan het stuur. De regensensor regelt automatisch hoeveel hulp u van de ruitenwissers nodig heeft. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! Ook Park assist, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting zijn aan boord.

De MINI 3-deurs is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Met voorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u