WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper S Rockingham GT Edition Aut. Automaat

€ 37.250,00

NLT-007-VL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €482 per maand
MINI 3-deurs Cooper S Rockingham GT Edition Aut. Automaat
€ 37.250,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 16999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de MINI 3-deurs stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, dakspoiler, adaptief dempingsysteem, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem is gecombineerd met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en biedt volop entertainment en routeinformatie. De hoge, eigentijdse kwaliteit wordt geleverd door bluetooth en natuurlijk DAB+. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger en op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker. Deze MINI is voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI 3-deurs samen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze 3-deurs staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron