WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursOne Pepper Handgeschakeld

€ 23.950,00

NLK-689-ST
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €311 per maand
MINI 5-deurs One Pepper Handgeschakeld
€ 23.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 36243KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

U hoeft geen grote auto om toch ruimte te hebben als het nodig is. Da's nou typisch een van de extra's die deze hatchback biedt. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, halflederen bekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

De slimme lay-out van het digitale dashboard zorgt voor een uitstekend overzicht onderweg. Naast de routeinformatie van het in dashboard opgenomen navigatiesysteem kunt u muziek via het audiosysteem ook online beluisteren via bluetooth. Radio komt via DAB+, dus ook hier hoge kwaliteit. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze MINI een achteropkomend verkeer waarschuwing. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De elektronische systemen in deze MINI helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En deze auto heeft ook cruise control, sportstuurwiel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

Aan boord van deze MINI houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In deze MINI vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron