WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Classic Aut. Automaat

€ 35.450,00

NLT-419-FT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €458 per maand
MINI Cabrio Cooper Classic Aut. Automaat
€ 35.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 16000KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon doorbreekt kan het dak omlaag, krijgt de wind vrij spel en dient het vakantiegevoel zich aan. Dat doet een originele cabrio als deze allemaal! Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze MINI Cabrio. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Het comfort van de stoelverwarming geeft in koude dagen nét dat beetje extra. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, windscherm, witte knipperlichten, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem is gekoppeld aan het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en is bovendien voorzien van bluetooth en hoogwaardige radio met DAB+. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u altijd veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron