WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Classic Aut. Automaat

€ 35.950,00

NLZ-133-GV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €467 per maand
MINI Cabrio Cooper Classic Aut. Automaat
€ 35.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6629KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze auto uit 2023 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 6629 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Voor rijders met veeleisende oren is het audiosysteem niet alleen geïntegreerd met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem, maar ook voorzien van bluetooth en DAB+. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Het luxeniveau in deze MINI is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De uitrusting van deze MINI is met cruise control, sportstuurwiel, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Ervaar de ultieme vrijheid en maak een proefrit. Bel nu voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron