WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Resolute Edition Aut. Automaat

€ 35.450,00

NLS-012-KD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €458 per maand
MINI Cabrio Cooper Resolute Edition Aut. Automaat
€ 35.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 19441KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Mooiweerrijders opgelet! Deze cabrio staat te popelen om de vrijheid tegemoet te rijden. Instappen maar! Alle technologie in de MINI Cabrio is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer windscherm, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser… mét smaak. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. U hoeft het stuur geen moment los te laten om de audio aan te passen. De audiobediening op het stuur is een veilige en praktische oplossing. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Smartphone connectiviteit verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Met keyless entry kunt u de portieren ontgrendelen terwijl de autosleutel in uw jas, broekzak of tas zit. Ook automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting zijn aan boord.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron