WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Resolute Edition Aut. Automaat

€ 36.900,00

NLS-217-KP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €476 per maand
MINI Cabrio Cooper Resolute Edition Aut. Automaat
€ 36.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6818KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze MINI Cabrio staat voor u klaar! Op de teller van deze auto staat slechts 6818 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Natuurlijk behoren LED koplampen, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen voor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het digitale dashboard is qua lay-out en zichtbaarheid superslim ingedeeld. Alle functies in één keer in beeld! Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Ook Harman Kardon-audiosysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control en keyless entry horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Cabrio samen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Klaar voor een zonovergoten zomer in deze cabrio? Bel dan voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron