WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Rockingham GT Aut. Automaat

€ 35.450,00

NLS-675-RT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €458 per maand
MINI Cabrio Cooper Rockingham GT Aut. Automaat
€ 35.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 19905KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het perfecte mediterrane gevoel valt spontaan naar binnen in deze onvervalste cabrio! Deze MINI Cabrio staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! Tot de uitrusting behoren ook adaptief onderstel, windscherm, adaptief dempingsysteem, witte knipperlichten, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem met DAB-ontvangst en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! Met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. In deze MINI vinden we verder een autonoom remsysteem en voetgangersbescherming

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Genoeg gezegd. Tijd voor een proef op de som. Bel nu voor een afspraak en kom een rondje rijden!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron