WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Seaside Edition Aut. Automaat

€ 44.950,00

NLX-665-PJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €586 per maand
MINI Cabrio Cooper Seaside Edition Aut. Automaat
€ 44.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het strandgevoel begint al bij het instappen. In deze cabrio is iedere rit een beetje vakantie. Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de MINI Cabrio de auto die u zoekt. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De leren bekleding maakt het interieur helemaal af! U zit er altijd warmpjes bij door de stoelverwarming. Verder is de MINI uitgerust met: windscherm, witte knipperlichten, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: smartphone connectiviteit, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. Deze MINI is voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Het gevoel van een onvervalste cabrio moet u ervaren. Neem nu contact op voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron