WhatsappEmail
MINI Cabrio
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioJohn Cooper Works Aut. Automaat

€ 59.900,00

NLX-121-RH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €778 per maand
MINI Cabrio John Cooper Works Aut. Automaat
€ 59.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Rijden als nieuw? Dan is deze MINI Cabrio een fantastische buitenkans. Prille cijfers op de teller, piepjong ogend, verbluffend actueel in extra's en opties... Deze MINI Cabrio heeft het allemaal! Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 4999 kilometer afgelegd. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Al is het buiten nog zo koud, de stoelverwarming maakt alles weer goed! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, sportstuurwiel en keyless entry ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze MINI biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Ogen op de weg en toch alle dashboardinfo in beeld? Daar zorgt de head-up display voor! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Neem contact op voor een proefrit en ervaar het gevoel van een zomer zonder dak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron