WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper Chili Business Plus Handgeschakeld

€ 18.950,00

NLPL-218-H
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €247 per maand
MINI Clubman Cooper Chili Business Plus Handgeschakeld
€ 18.950,00

Specificaties

  • 2017Bouwjaar
  • 72879KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

Dat prijs-kwaliteitverhouding bij u van belang is, had uw klant al gezien aan deze zakenauto. Ondanks zijn zuinigheid, levert de benzinemotor van deze MINI uitstekende prestaties. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Want in deze MINI bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen sportstuur, cruise control, keyless entry, isofix-aansluiting en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Clubman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. In deze MINI vinden we verder een head-up display, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron