WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper S Chili Aut. Automaat

€ 25.850,00

NLH-753-BK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €337 per maand
MINI Clubman Cooper S Chili Aut. Automaat
€ 25.850,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 120919KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een auto als deze MINI Clubman komt u absoluut goed voor de dag. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Verder is de MINI uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. De snelste of zuinigste weg? Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Even muten, een andere zender of track kiezen? Geen gerommel, het gaat moeiteloos met de audiobediening op het stuur. Ook Harman Kardon-audiosysteem, parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en keyless entry zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Clubman samen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron