WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper S Classic Aut. Automaat

€ 33.750,00

NLS-796-VD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €436 per maand
MINI Clubman Cooper S Classic Aut. Automaat
€ 33.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 23745KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het silhouet van deze auto maak direct zijn sportieve karakter duidelijk: krachtig, stijlvol en zelfbewust kijkt deze MINI Clubman de wereld in. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze MINI Clubman is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. U bent in deze MINI ook voorzien van automatische airconditioning, lederen sportstuur, regensensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Met voorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze MINI. Belt u ons snel?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron