WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanJohn Cooper Works ALL4 Aut. Automaat

€ 64.900,00

NLX-124-RH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €843 per maand
MINI Clubman John Cooper Works ALL4 Aut. Automaat
€ 64.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6292KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zijn vormen en lijnen verraden het al, dit is een pure sportauto en hij staat garant voor een intense rijbeleving. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. Deze MINI Clubman legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Nooit meer stramme spieren bij het uitstappen: daar zorgen de comfortstoelen voor! Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook sportonderstel, dakdraagsysteem, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Alle audioknoppen letterlijk onder handbereik: dat kan met de audiobediening op het stuur. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Met smartphone connectiviteit kunt u muziek draadloos afspelen. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Geen sleutel of afstandsbediening meer nodig om deze MINI Clubman te ontgrendelen. De sloten gaan vanzelf open als u dichtbij komt, via de sensor van de keyless entry. Ook is de MINI uitgerust met: automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Clubman samen.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron