WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Classic Pakket M Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 509,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930973
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper SE Classic Pakket M Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U hoeft geen grote auto om toch ruimte te hebben als het nodig is. Da′s nou typisch een van de extra′s die deze hatchback biedt. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze MINI Electric heeft verwarmbare voorstoelen. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Als het buiten koud wordt, voelt zo′n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het navigatiesysteem is gecombineerd met een uitgebreid audiosysteem, waarbij online muziek te beluisteren is via bluetooth. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze MINI Electric voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze MINI zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control en parkeersensoren achter.

De MINI Electric is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Electric aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron