WhatsappEmail
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Favoured Pakket M Automaat

€ 46.140,00

PRIVATE LEASE EUR 509,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930991
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €599 per maand
MINI Cooper SE Favoured Pakket M Automaat
€ 46.140,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de MINI Electric ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Met de elektromotor zoeft u fluisterzacht over de weg. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze MINI Electric heeft verwarmbare voorstoelen. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. In deze MINI profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze MINI Electric een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. Smartphone connectiviteit verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze MINI is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Deze MINI Electric is voorzien van keyless entry, waardoor de portieren en achterklep vanzelf open gaan als u in de nabijheid komt.

De MINI Electric is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Electric bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron