WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Favoured Pakket XL Automaat

€ 50.990,00

PRIVATE LEASE EUR 677,- (48 mnd/10.000 km)

NL5931047
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €661 per maand
MINI Cooper SE Favoured Pakket XL Automaat
€ 50.990,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Heerlijk, zo′n hatchback. De extra deur aan de achterkant maakt van laden en lossen een eitje. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lang onderweg zijn kan een behoorlijke uitdaging zijn voor rug en schouders. Daarom zijn de verwarmbare voorstoelen voorzien van een weldadige massagefunctie. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Met het grote glazen panoramadak voelt het alsof u in een cabrio zit. Pak aan, ′t is winter! Zo′n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De sensatie van superieur geluid wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Smartphone opladen onderweg? Dat gaat supergemakkelijk door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: navigatiesysteem, DAB ontvangst, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren.

Deze MINI is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. In deze MINI vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Electric 3-Deurs aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron