WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperSE Favoured Pakket XL Automaat

€ 45.750,00

NLZ-496-LJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €592 per maand
MINI Cooper SE Favoured Pakket XL Automaat
€ 45.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4001KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Efficiënte techniek en ongekende dynamiek. Het plezier van elektrisch rijden gaat in deze MINI Cooper samen met een spaarzaam stroomverbruik. Met zijn krachtige elektromotor biedt deze auto een uitzonderlijk rijgenot. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 4001 kilometer afgelegd. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De verwarmbare voorstoelen inclusief massagefunctie benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook Full LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Natuurlijk brengt het digitale dashboard alle ritinformatie perfect in beeld. Maar ook communicatie, navigatie en tal van andere functies zijn permanent te volgen. Met de 360 graden camera, verzorgd door vier camera's, wordt rijden in drukke steden of het navigeren in nauwe ruimtes een koud kunstje. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. U bent in deze MINI ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Route- en rij-info aflezen van de voorruit? Met de head-up display hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te halen! Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Deze MINI Cooper is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Altijd al elektrisch willen rijden? Het moment voor een proefrit is nu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u