WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanJCW ALL4 John Cooper Works Pakket XL Automaat

€ 87.786,00

OPERATIONAL LEASE EUR 1.381,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5925555
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1134 per maand
MINI Countryman JCW ALL4 John Cooper Works Pakket XL Automaat
€ 87.786,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn compromisloze design, zijn geweldige vermogen en zijn uitgekiende techniek staat deze MINI Countryman garant voor sportieve topprestaties. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verstelbare achterbank.

De geluidskwaliteit aan boord is 'next level' dankzij het high performance audiosysteem. Deze MINI Countryman is een complete auto anno nu, en dat merk je. Bijvoorbeeld door de aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Verder is het systeem uitgerust met: smartphone connectiviteit, navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Veilig en comfortabel rijden? Deze auto maakt het u makkelijk want meedenken en meerijden is inbegrepen. De regensensor reageert meteen bij neerslag en de automatisch inschakelbare verlichting weet wanneer het donker wordt. De afstand tot uw voorligger wordt in de gaten gehouden door de adaptive cruise control en de parkeersensoren achter assisteren bij parkeren. Aan boord van deze MINI Countryman is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Da′s veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron