WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanCooper Business Edition Aut. Automaat

€ 31.450,00

NLN-380-HS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €412 per maand
MINI Countryman Cooper Business Edition Aut. Automaat
€ 31.450,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 51890KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Alle technologie in de MINI Countryman is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2021 heeft 51890 kilometer op de teller staan. In deze SUV vindt u een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De comfortstoelen van deze MINI Countryman staan bekend om zijn goede zithouding. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Laat u niet afleiden door gerommel aan de audioknoppen. De audiobediening op het stuur zorgt dat u altijd geconcentreerd blijft. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Deze MINI is voorzien van lederen sportstuur, parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron