WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanCooper Business Edition Aut. Automaat

€ 32.750,00

NLK-282-NZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €427 per maand
MINI Countryman Cooper Business Edition Aut. Automaat
€ 32.750,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 29917KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Alle technologie in de MINI Countryman is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie verzorgen de aandrijving van deze SUV. De comfortstoelen van deze MINI Countryman staan bekend om zijn goede zithouding. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, zwart dakdraagsysteem, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Smartphone connectiviteit verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! De elektronische systemen in deze MINI helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Starten en lopen, zonder contactsleutel. De keyless start signaleert de elektronische sleutel die u mee heeft en een druk op de startknop is voldoende. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Als bestuurder van deze MINI bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron