WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanCooper Salt Aut. Automaat

€ 25.450,00

NLZD-102-Z
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €330 per maand
MINI Countryman Cooper Salt Aut. Automaat
€ 25.450,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 81657KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij oogt stoer en onverzettelijk, en hij rijdt dynamisch en comfortabel. De MINI Countryman waar we het hier over hebben, heeft een kilometerstand van 81657 en is van het bouwjaar 2019. Een robuuste driecilinder benzinemotor is verantwoordelijk voor de aandrijving van deze SUV. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Ontspannen rijden begint met de juiste zit. Daar zorgen de comfortstoelen wel voor. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Dit is niet zomaar een auto. Dus heeft u ook niet zomaar een hifi-installatie aan boord. Het Harman/Kardon audiosysteem is van absolute topklasse. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het luxeniveau in deze MINI is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. U bent in deze MINI ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Countryman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Verder is deze auto uitgerust met head-up display, voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Heeft u interesse in deze mooie MINI? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron