WhatsappEmail
MINI Countryman
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanJCW ALL4 John Cooper Works Aut. Automaat

€ 87.750,00

NLX-616-VX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1134 per maand
MINI Countryman JCW ALL4 John Cooper Works Aut. Automaat
€ 87.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10650KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij oogt indrukwekkend en sportief, deze MINI Countyman. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook adaptief onderstel, dakdraagsysteem, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding en verstelbare achterbank.

Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Gemak staat voorop bij deze MINI Countyman. Bijvoorbeeld merkbaar aan de keyless entry. Deze MINI is voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Deze MINI biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Countyman bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron