Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Welkom op de Dusseldorp MINI actiepagina, waar we al onze acties voor MINI toelichten die momenteel van toepassing zijn. Bekijk ze goed, want wie weet kan jij veel voordeel behalen en ook nog eens in die nieuwe leuke MINI gaan rijden! Heb je vragen over onze MINI acties? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen.


MINI Electric aan de lader

Electrified by Dusseldorp

Je kunt er niet meer omheen – al die elektrische MINI’s en BMW’s op de openbare weg. Veel mensen stappen over en dat is niet zo gek. Zo is het beter voor het milieu, heb je de mogelijkheid om op eigen opgewekte energie te rijden en is elektriciteit goedkoper dan benzine of diesel. Ook zakelijk is het zéér aantrekkelijk om elektrisch te rijden. Denk bijvoorbeeld aan de lage bijtelling van 12% tot het einde van dit jaar.

MINI Countryman Boardwalk Edition zijkant in bos

De MINI Countryman Boardwalk Edition

Hé jij daar! Doe eens je ogen dicht en houd de stoerste MINI Countryman die je kan bedenken voor ogen. Nou, doe je ogen maar weer open. Hier is ‘ie namelijk! Maak kennis met de MINI Countryman Boardwalk Edition – de MINI Countryman die dolgraag met jou op avontuur wil! Van deze Limited Edition worden er slechts 100 stuks geleverd in Nederland en als je snel bent kan jij één van de twaalf bij Dusseldorp MINI bemachtigen! In dit item vertellen we je alles over deze unieke, stoere MINI Countryman.

Interieur MINI 3-deurs

MINI Business Editions

Dat is even mooi meegenomen! Vanaf nu kan je kiezen voor de gloednieuwe MINI Business Editions. Wat je krijgt? Een zéér complete MINI, met een fenomenale wegligging, en een voordeel dat kan oplopen tot maar liefst € 4.640,-! Hij is er voor iedereen die zakelijk of privé het echte MINI gevoel wil ervaren, én dat iedere dag. Bekijk hier alle informatie over de nieuwe MINI Business Editions.

MINI Electric rood private finance

MINI Electric - Finance deals

Het rijden in een MINI noemen wij altijd een beleving, iets dat je moet ervaren! Zowel de uitstraling van buiten en in het interieur zijn uniek te noemen. Wij merken ook dat veel bedrijven zich graag verbinden met het imago van MINI en deze dus vaak zakelijk gebruiken. Vooral de MINI Electric blijkt de afgelopen tijd ontzettend in trek bij ondernemers; 100% elektrisch, lage bijtelling, lage gebruikskosten en natuurlijk die toffe uitstraling. wij noemen dit dan een rijdend visitekaartje voor je bedrijf.

Studio foto van MINI Clubman Richmond Park Edition

MINI Clubman Richmond Park Edition

Maak kennis met de prachtige MINI Clubman Richmond Park Edition, de stijlvolle station van MINI. Wanneer je als MINI liefhebber een nieuwe MINI mag uitzoeken, is het soms erg moeilijk dé perfecte MINI samen te stellen uit alle mogelijkheden die je hebt. We horen het je al zeggen: “welke opties moet ik in hemelsnaam allemaal kiezen?” Speciaal voor jou hebben wij daarom nu de MINI Clubman Richmond Park Edition in de showroom staan en hij kan niet wachten om jou te laten zien wat hij allemaal kan.

De MINI Wisseltruc

Het zijn vaak lastige discussies. Je wilt graag een nieuwe MINI, maar jouw innerlijke ik vertelt je dat het geld beter ergens anders aan besteed kan worden. Deze discussie is nu verleden tijd, want bij Dusseldorp MINI kan je nu gebruik maken van de magische wisseltruc. Lease nu een gloednieuwe MINI, ruil jouw huidige auto in en krijg hier geld voor. Met dit geld kun je doen wat je wilt, zodat zowel jij als jouw innerlijke ik tevreden kunnen zijn.

MINI Side Walk Edition 2

MINI Side Walk Edition

Het moment waar we allemaal naar uitkijken, het voorjaar. De zon gaat langer schijnen, de temperaturen gaan omhoog en het dak mag weer open. En met welke MINI kan je nou het beste genieten van al dit moois? Juist! De MINI Cabrio Side Walk Edition 

Deze Side Walk Edition is al jaren een bekende editie, maar deze keert terug als Cabrio met speciale kleuren, accessoires en wat dacht je van een volledig digitaal instrumentarium. 

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.