Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Welkom op de Dusseldorp MINI actiepagina, waar we al onze acties voor MINI toelichten die momenteel van toepassing zijn. Bekijk ze goed, want wie weet kan jij veel voordeel behalen en ook nog eens in die nieuwe leuke MINI gaan rijden! Heb je vragen over onze MINI acties? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen.


MINI Countryman en MINI Electric in de stad

Minder CO2, minder rente

Ben jij klaar voor de toekomst? Bij Dusseldorp MINI helpen we je graag op weg. Financier nu tijdelijk jouw geëlektrificeerde MINI extra voordelig dankzij de minder CO2, minder rente actie. Hierbij profiteer jij niet alleen van alle voordelen van elektrisch rijden maar ook nog eens van het voordelig financieren van jouw droom MINI! Dus welke kies jij? Ga jij voor de wendbare, volledig elektrische MINI Electric of toch voor de onweerstaanbare MINI Countryman Plug-in Hybrid? Ontdek het nu bij Dusseldorp MINI.

MINI Countryman met Outdoor Pack en elektrische kofferklep

MINI Countryman Outdoor Pack

Neem jij jouw MINI Countryman ook altijd mee op avontuur? Bijvoorbeeld als je een gave fietstocht gaat maken, ergens met de hond gaat wandelen of als je gaat kamperen? Dan is deze uitvoering van de MINI Countryman echt wat voor jou! Ontdek de MINI Countryman Outdoor Pack nu bij Dusseldorp MINI en upgrade jouw MINI Countryman al voor slechts € 795,-!
Studio foto van MINI Clubman Richmond Park Edition

MINI Clubman Richmond Park Edition

Maak kennis met de prachtige MINI Clubman Richmond Park Edition, de stijlvolle station van MINI. Wanneer je als MINI liefhebber een nieuwe MINI mag uitzoeken, is het soms erg moeilijk dé perfecte MINI samen te stellen uit alle mogelijkheden die je hebt. We horen het je al zeggen: “welke opties moet ik in hemelsnaam allemaal kiezen?” Speciaal voor jou hebben wij daarom nu de MINI Clubman Richmond Park Edition in de showroom staan en hij kan niet wachten om jou te laten zien wat hij allemaal kan.
Rijdende MINI Cooper S

Rente actie

Tijdelijk betaal je voor méér power, minder rente bij Dusseldorp MINI. Je financieert jouw MINI dus nu extra voordelig. Dit komt goed uit wanneer je jouw perfecte MINI hebt gevonden, maar niet het gehele aankoopbedrag in één keer wilt afbetalen. Ontdek alles over deze actie en de voordelen van financieren bij Dusseldorp MINI.

Je kan nu al een MINI financiëren tegen 1,49% rente! (i.c.m. een MINI Top Cover verzekering)


Dusseldorp Winter

Winterbanden zijn van wezenlijk belang. Ze staan garant voor een betere handling onder zware omstandigheden. Winterbanden zijn dan ook verplicht in veel landen. Toch kunnen ze niet alleen uw veiligheid, maar óók de styling van uw auto verbeteren. De Originele MINI Winterwielsets zijn niet alleen ontwikkeld met het oog op de rijdynamiek van uw MINI, maar zijn tevens afgestemd op het unieke MINI design. Als het gaat over handling op winterse wegen, kennen we één universele voorkeur: maximale grip. Een universele oplossing bestaat echter niet.
MINI Dalston Edition teaser

MINI Dalston Edition

Geïnspireerd op de creatieve en kleurrijke Londense straatstijl van de wijk Dalston, is dit dé MINI waar jij voortaan de blits mee wil maken in de stad. Direct te herkennen aan zijn stoere uitstraling, is deze gave MINI uitgevoerd met o.a. een sportieve John Cooper Works Aerodynamica Kit, gave 17" Track Spoke velgen, Union Jack design achterlichten en zijn alle chromen exterieurdelen vervangen in hoogglanszwart.

MINI JCW Clubman Thunder Pack

MINI JCW Thunder Pack

Onweer. Het is zo snel als het licht, onwijs indrukwekkend en je krijgt er een kick van. De MINI John Cooper Works Clubman kent vele gelijkenissen. Zo is hij zéér snel, eveneens indrukwekkend en krijg je een enorme kick tijdens het rijden. De MINI John Cooper Works Clubman is er voor de echte enthousiasten en speciaal voor jullie is er nu dé ultieme uitvoering: de MINI John Cooper Works Clubman Thunder Pack. 

De MINI Wisseltruc

Het zijn vaak lastige discussies. Je wilt graag een nieuwe MINI, maar jouw innerlijke ik vertelt je dat het geld beter ergens anders aan besteed kan worden. Deze discussie is nu verleden tijd, want bij Dusseldorp MINI kan je nu gebruik maken van de magische wisseltruc. Lease nu een gloednieuwe MINI, ruil jouw huidige auto in en krijg hier geld voor. Met dit geld kun je doen wat je wilt, zodat zowel jij als jouw innerlijke ik tevreden kunnen zijn.

Tijdelijk financieren tegen 2,99% rente

Yes, je hebt dé perfecte nieuwe MINI gevonden maar je wil eigenlijk niet het gehele bedrag in één keer betalen. Speciaal voor jou hebben we nu tijdelijk een zéér interessante aanbieding: je kunt nu jouw nieuwe MINI financieren tegen slechts 2,99% rente. Dit betekent dat je nu al een MINI kunt rijden voor € 189,- p/m*! Dit is in combinatie met een MINI Top Cover verzekering, waarmee jij veilig en verzekerd kunt genieten van de lage prijzen bij jouw nieuwe aankoop. Ontdek de rente-actie nu bij Dusseldorp MINI.

 

MINI Indian summer red Edition 3 Deurs

MINI INDIAN SUMMER RED EDITION

Voordat je verder leest: wij waarschuwen je alvast voor hoge temperaturen, hier krijg je het namelijk erg warm van! Maak kennis met de nieuwe MINI Indian Summer Red Edition. Een zéér speciale, exclusieve MINI uitvoering voor de MINI 3-deurs en MINI 5-deurs. Ontdek hem nu, bij Dusseldorp MINI.

De MINI Indian Summer Red Edition rij je al vanaf vanaf € 36.990,- (Cooper), met een voordeel dat oploopt tot maar liefst € 9.678,-.