Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Bij Dusseldorp kunt u altijd terecht voor interessante acties en een scherp aanbod.

Dusseldorp MINI Secret Sale Contact

Dusseldorp MINI Secret Sale

Zo, dus jij bent op zoek naar een nieuwe MINI? Dan hebben we speciaal voor jou het best bewaarde en meest aantrekkelijke geheim ooit. Aanschouw de Dusseldorp MINI Secret Sale. Je kunt nu een gloednieuwe MINI rijden voor een waanzinnige prijs, maar wat jouw voordeel precies inhoudt dat houden we nog even geheim. Daarbij maakt het niet uit of je jouw MINI wilt kopen, leasen of financieren. Alles is mogelijk maar wees er alsjeblieft wel snel bij. We kunnen namelijk niet garanderen dat precies die leuke MINI die jij gezien hebt er dan nog is.

MINI Indian summer red Edition 3 Deurs

MINI INDIAN SUMMER RED EDITION

Voordat je verder leest: wij waarschuwen je alvast voor hoge temperaturen, hier krijg je het namelijk erg warm van! Maak kennis met de nieuwe MINI Indian Summer Red Edition. Een zéér speciale, exclusieve MINI uitvoering voor de MINI 3-deurs en MINI 5-deurs. Ontdek hem nu, bij Dusseldorp MINI.

De MINI Indian Summer Red Edition rij je al vanaf vanaf € 36.990,- (Cooper), met een voordeel dat oploopt tot maar liefst € 9.678,-.

 

MINI Cabrio Oranje voorkant

Rij de zon tegemoet

Yes, het is weer zover. Daar ben je zon! Hebben jullie hem ook zoveel gemist? De huid wordt weer gebruind, de zonnebril wordt weer gedragen en de nodige vitamine D wordt door ons lichaam opgenomen… en dat allemaal in een MINI! De zon komt niet alleen, zo start er natuurlijk ook een nieuw cabrioseizoen. Daarom hebben wij speciaal voor jullie onze mooiste MINI Cabrio’s samengesteld. Een nieuwe of gebruikte MINI Cabrio, met een opvallend kleurtje of lekker sportief. Eén ding is zeker, wij hebben hoe dan ook een MINI Cabrio die perfect bij jou past.

MINI Clubman JCW Rood

Tijdelijk gratis automaat

Ben je opzoek naar een leuke nieuwe MINI Clubman of Countryman maar wacht je nog op het juiste moment? Dan is wellicht nu jouw kans om toe te slaan. Bij Dusseldorp MINI kan je namelijk tijdelijk genieten van een gratis automaat op alle MINI Countryman en Clubman modellen uit onze voorraad. Geniet van een groot voordeel en rij bovendien rheerlijk ontspannen in jouw nieuwe MINI Clubman of Countryman, dankzij de soepele automatische transmissie van MINI!
MINI Side Walk Edition 2

MINI Side Walk Edition

Het moment waar we allemaal naar uitkijken, het voorjaar. De zon gaat langer schijnen, de temperaturen gaan omhoog en het dak mag weer open. En met welke MINI kan je nou het beste genieten van al dit moois? Juist! De MINI Cabrio Side Walk Edition 

Deze Side Walk Edition is al jaren een bekende editie, maar in 2020 keert deze terug als Cabrio met speciale kleuren, accessoires en wat dacht je van een volledig digitaal instrumentarium. 

De MINI Hammersmith Edition

Het kopen van een nieuwe MINI kan soms lastig zijn. Eindeloze uitvoeringen, opties en pakketten. Het houdt niet op… en het samenstellen van de perfecte MINI neemt veel tijd in beslag. Voor dit “luxe” probleem hebben wij iets gevonden: de rijk uitgeruste MINI Hammersmith Edition. Alles wat je wilt hebben van MINI, samengevoegd in één speciale uitvoering. Daarbij kan je ook nog eens genieten van een aantrekkelijk prijsvoordeel. Klinkt goed toch? Je leest hier alles over de nieuwe MINI Hammersmith Edition.

De MINI Countryman White Silver Edition

Er zijn van die auto's die je overal tegenkomt. Deze in ieder geval niet: de MINI Countryman White Silver Edition. Deze speciale uitvoering van de MINI Countryman heeft "lak" aan het begrip standaard, letterlijk. De unieke kleur White Silver is normaal gesproken niet leverbaar op een MINI Countryman, maar wel op deze speciale uitvoering.

Kennismakingslease

Voor wie altijd al eens zakelijk een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman vanaf €375,- *en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.

Clubman Business Edition

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Karakteristieke dubbele achterdeuren, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkersensoren en 17" lichtmetalen velgen. Nu met €2652,- voordeel. Goeie zaak.