Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Bij Dusseldorp kunt u altijd terecht voor interessante acties en een scherp aanbod.

Alles wat je moet weten

Het kopen van een nieuwe MINI kan soms lastig zijn. Eindeloze uitvoeringen, opties en pakketten. Het houdt niet op… en het samenstellen van de perfecte MINI neemt veel tijd in beslag. Voor dit “luxe” probleem hebben wij iets gevonden: de rijk uitgeruste MINI Hammersmith Edition. Alles wat je wilt hebben van MINI, samengevoegd in één speciale uitvoering. Daarbij kan je ook nog eens genieten van een aantrekkelijk prijsvoordeel. Klinkt goed toch? Je leest hier alles over de nieuwe MINI Hammersmith Edition.

De MINI Countryman White Silver Edition

Deze speciale MINI Countryman heeft “lak” aan het begrip standaard, letterlijk. De unieke kleur White Silver, normaal gesproken niet leverbaar op een MINI Countryman, staat hem als gegoten. Er worden slechts 100 stuks geproduceerd van de MINI Countryman White Silver Edition en samen met de zwarte details en de vele standaard opties die inbegrepen zijn, maakt de MINI Countryman White Silver Edition dé limited edition die jij wilt hebben. Hij is daarbij niet alleen uniek, maar ook uitermate voordelig. Zo kan je een voordeel behalen van bijna €10.000,-! Stap af van standaard en wees origineel. Ervaar de MINI Countryman nu bij Dusseldorp MINI!

Kennismakingslease

Voor wie altijd al eens zakelijk een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman vanaf €375,- *en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

Nu tijdelijk met gratis automaat

Nu tijdelijk zonder meerprijs leverbaar: een automaat op de MINI Clubman. Bespaar maximaal € 2.289,- en bestel nu jouw MINI Clubman met een automaat zonder extra bij te betalen.

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.

Clubman Business Edition

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Karakteristieke dubbele achterdeuren, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkersensoren en 17" lichtmetalen velgen. Nu met €2652,- voordeel. Goeie zaak.