Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Bij Dusseldorp kunt u altijd terecht voor interessante acties en een scherp aanbod.

Complete MINI Cooper 5-Deurs

Als het om je maandelijkse lasten gaat weet je misschien liever waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd goed bij je. Hiermee betaal je een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd kan de MINI helemaal van jou zijn. In dit geval rij je voor €335,- per maand in een prachtige en compleet uitgeruste MINI Cooper 5-Deurs

MINI Verhuis Deals

Onze MINI vestiging in Zwolle is recentelijk verhuist naar een nieuwe locatie en ook de MINI vestiging in Alkmaar gaat eind 2019 verhuizen naar een compleet nieuw pand. Om de verhuizingen nog aantrekkelijker te maken hebben wij nu een gelimiteerd aantal scherp geprijsde MINI Cooper 3-Deurs, 5-Deurs en Cabrio's op voorraad. 

Kennismakingslease

Voor wie altijd al eens zakelijk een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman vanaf €375,- *en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

Nu tijdelijk met gratis automaat

Nu tijdelijk zonder meerprijs leverbaar: een automaat op de MINI Clubman. Bespaar maximaal € 2.289,- en bestel nu jouw MINI Clubman met een automaat zonder extra bij te betalen.

MINI 60 YEARS EDITION

Speciaal ter ere van het 60-jarig jubileum is er nu de MINI 60 Years Edition. Deze MINI een mooie mix van traditie en eigentijdsheid en zal in beperkte oplage beschikbaar zijn als MINI 3-deurs en 5-deurs.

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.

DENK GROOT

Denk groot. Nee, nóg groter. De MINI Countryman biedt ruimte aan vijf passagiers en een heleboel bagage. Perfect voor een dagje weg met het gezin. Waar je ook heengaat, met de SUV van MINI ontdek je de mooiste plekken. En de looks? Stoer en avontuurlijk. Wat wil je nog meer.

Clubman Business Edition

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Karakteristieke dubbele achterdeuren, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkersensoren en 17" lichtmetalen velgen. Nu met €2652,- voordeel. Goeie zaak.