Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Welkom op de Dusseldorp MINI actiepagina, waar we al onze acties voor MINI toelichten die momenteel van toepassing zijn. Bekijk ze goed, want wie weet kan jij veel voordeel behalen en ook nog eens in die nieuwe leuke MINI gaan rijden! Heb je vragen over onze MINI acties? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen.


Voorraadvoordeel

Wij hebben een geweldige actie! Nieuwe MINI's uit voorraad leverbaar met mooie voordelen! Met 5 jaar gratis onderhoud en €2000,- extra inruilvoordeel! 

MINI Clubman Untold

MINI's streven naar ingetogen stijl en vakmanschap verlegt voortdurend het ultieme potentieel van verfijning. De MINI JCW Clubman Untold Edition is de exponent die onze filosofie tot leven brengt. Maar deze beschaafde gentleman heeft zijn onverwachte kant. Hij adoreert tegenstellingen en een zelfstandige levensstijl en durft zijn grenzen te verkennen. Met een unieke balans tussen traditionele waarden en een excessieve verfijning die soms bijna onredelijk is, straalt hij vertrouwen uit dat tot een euforisch gevoel bij de onbevangen waarnemer leidt.

MINI FLEX LEASE

Door MINI Flex Lease (soms ook wel Short Lease genoemd) als optie toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om je overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen*. Perfect als je niet meerdere jaren vast wilt zitten aan een leaseovereenkomst. Of als je wilt kennismaken met het leasen van een MINI. Dan is dit je kans.

De MINI Cabrio Seaside Edition

MINI Seaside Edition

De MINI Cabrio bestaat 30 jaar. Om dit te vieren presenteert MINI de sportieve vierzitter met open dak nu met exclusieve uitrusting en designkenmerken. De MINI Seaside Edition. Deze editie is leverbaar in een glanzend blauwe Caribbean Aqua lak of in de lichte Nanuq White carrosseriekleur. De Seaside Edition is verkrijgbaar als Cooper of als Cooper S. Vanaf februari 2023 accentueert de gelimiteerde Seaside Edition van de MINI Cabrio de kenmerkende eigenschappen van dit stijlvolle model met een editie-specifiek design in het exterieur en interieur. 

Rijd jouw nieuwe MINI Electric voor €588,- per maand

Ga je de MINI Electric Private Leasen? Dan rijd je de MINI Electric, inclusief subsidie van €61 per maand, voor maar liefst €588,- per maand. Zonder subsidie is dit €649,-. Wij hebben namelijk het Private Lease tarief flink verlaagd en de overheid doet hiet nog eens een schepje bovenop. De overheid biedt namelijk ook in 2023 subsidie aan voor elektrisch rijden. De subsidie kan aangevraagd worden vanaf 2 januari met je getekende leasecontract in het nieuwe jaar.

MINI Camden Edition

De MINI Camden Edition

De MINI Camden Edition is geïnspireerd door de geboorteplaats van legendes en het kloppende hart van Noord-Londen. De MINI Camden Edition is gemaakt voor mensen die willen opvallen! De Camden Edition is beschikbaar op de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs en de volledig elektrische MINI Electric.

MINI Countryman Untamed

De Untamed Edition

MINI is hier met wederom een nieuwe unieke editie. Namelijk de MINI Countryman Untamed Edition! De MINI Countryman Untamed Edition is geïnspireerd door de natuur.

MINI ROCKINGHAM GT

Na ruim vier decennia is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische MINI race na race op het net zo legendarische circuit Rockingham Motor Speedway in Rockingham. Nu 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe. De MINI Rockingham GT, standaard met Cooper S motorisering, is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit met onder meer het JCW Aerodynamica pakket, de 17" JCW Track Spoke velgen en de speciale Rockingham GT designelementen. De MINI Rockingham GT is verkrijgbaar als 3- en 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman.

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.