Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Welkom op de Dusseldorp MINI actiepagina, waar we al onze acties voor MINI toelichten die momenteel van toepassing zijn. Bekijk ze goed, want wie weet kan jij veel voordeel behalen en ook nog eens in die nieuwe leuke MINI gaan rijden! Heb je vragen over onze MINI acties? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen.


3 Daagse

De Dusseldorp MINI 3-Daagse

Op donderdag 24 november, vrijdag 25 november en zaterdag 26 november vieren wij bij Dusseldorp MINI de Dusseldorp MINI 3-daagse! Kom één van deze dagen langs in onze showrooms voor een persoonlijk aanbod en profiteer van scherpe deals. Koop je tijdens deze dagen een nieuwe MINI uit voorraad, dan rij je nog dit jaar!
MINI Multitone Edition

De MINI Multitone Edition

Nieuw bij MINI: de MINI Multitone Edition. Deze nieuwe uitvoering van de MINI Cooper 3-deurs is vanbinnen en vanbuiten voorzien van verschillende details die zijn afgewerkt in de speciale Multitone-lak. Deze technologie was tot nu toe alleen maar mogelijk bij het dak van de MINI Cooper 3-deurs.

De MINI Multitone Edition is leverbaar vanaf €37.590,-

MINI Private Lease Header

Rijd jouw nieuwe MINI Electric voor €398,- per maand

Ga je de MINI Electric Private Leasen? Dan rijd je de MINI Electric, inclusief subsidie van €61 per maand, voor maar liefst €398,- per maand. Zonder subsidie is dit €459,-. Wij hebben namelijk het Private Lease tarief flink verlaagd en de overheid doet hiet nog eens een schepje bovenop. De overheid biedt namelijk ook in 2023 subsidie aan voor elektrisch rijden. De subsidie kan aangevraagd worden vanaf 2 januari met je getekende leasecontract in het nieuwe jaar.

MINI Camden Edition

De MINI Camden Edition

De MINI Camden Edition is geïnspireerd door de geboorteplaats van legendes en het kloppende hart van Noord-Londen. De MINI Camden Edition is gemaakt voor mensen die willen opvallen! De Camden Edition is beschikbaar op de MINI 3-derus, MINI 5-deurs en de volledig elektrische MINI Electric.
MINI droomauto

Rij een droomauto terwijl je op je droomauto wacht

Wil je graag een nieuwe MINI bestellen maar niets merken van mogelijk langere levertijden? Dat is bij Dusseldorp geen thema! Wij bieden je zelfs een extra rijervaring. Stap nu in een vergelijkbare nieuwe MINI, terwijl je wacht op je nieuwe droom-MINI. En dat tegen dezelfde kosten!

De MINI Wisseltruc

Het zijn vaak lastige discussies. Je wilt graag een nieuwe MINI, maar jouw innerlijke ik vertelt je dat het geld beter ergens anders aan besteed kan worden. Deze discussie is nu verleden tijd, want bij Dusseldorp MINI kan je nu gebruik maken van de magische wisseltruc. Lease nu een gloednieuwe MINI, ruil jouw huidige auto in en krijg hier geld voor. Met dit geld kun je doen wat je wilt, zodat zowel jij als jouw innerlijke ik tevreden kunnen zijn.

MINI Side Walk Edition 2

MINI Side Walk Edition

Het moment waar we allemaal naar uitkijken, het voorjaar. De zon gaat langer schijnen, de temperaturen gaan omhoog en het dak mag weer open. En met welke MINI kan je nou het beste genieten van al dit moois? Juist! De MINI Cabrio Side Walk Edition 

Deze Side Walk Edition is al jaren een bekende editie, maar deze keert terug als Cabrio met speciale kleuren, accessoires en wat dacht je van een volledig digitaal instrumentarium. 

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.