Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Bij Dusseldorp kunt u altijd terecht voor interessante acties en een scherp aanbod.

MINI WINTERBANDEN MET 15% KORTING

Winterbanden zijn van wezenlijk belang. Ze garant voor een betere handling onder zware omstandigheden. Winterbaden zijn dan ook verplicht in veel landen.Toch kunnen ze niet alleen uw veiligheid, maar óók de styling van uw auto verbeteren.

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie.

MINI COOPER 5-DEURS PURE BURGUNDY EDITION.

PURE BURGUNDY EDITION

MINI rijders staan altijd open voor iets bijzonders. Daarom hebben we voor deze ene keer een MINI Cooper 5-deurs de normaliter niet verkrijgbare kleur Pure Burgundy gegeven. We hebben ‘m compleet uitgerust met een Chili- en Serious Business-pakket

Z.G.A.N. bij Dusseldorp

Een MINI Demonstratie voertuig biedt u de mogelijkheid om een relatief nieuwe MINI van minimaal 2 maanden oud te rijden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Clubman Business Edition

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Karakteristieke dubbele achterdeuren, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkersensoren en 17" lichtmetalen velgen. Nu met €2652,- voordeel. Goeie zaak.

Dutch Made

De MINI Countryman wordt exclusief in Nederland gemaakt, bij VDL Nedcar in het Limburgse Born. Ter ere van hun 50-jarige bestaan, brengt MINI een speciaal model uit: de MINI Countryman Limited Edition. Dutch made.