Acties

Bekijk al onze acties en aanbiedingen

Welkom op de Dusseldorp MINI actiepagina, waar we al onze acties voor MINI toelichten die momenteel van toepassing zijn. Bekijk ze goed, want wie weet kan jij veel voordeel behalen en ook nog eens in die nieuwe leuke MINI gaan rijden! Heb je vragen over onze MINI acties? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze vestigingen.


Studio foto van MINI Clubman Richmond Park Edition

MINI Clubman Richmond Park Edition

Maak kennis met de prachtige MINI Clubman Richmond Park Edition, de stijlvolle station van MINI. Wanneer je als MINI liefhebber een nieuwe MINI mag uitzoeken, is het soms erg moeilijk dé perfecte MINI samen te stellen uit alle mogelijkheden die je hebt. We horen het je al zeggen: “welke opties moet ik in hemelsnaam allemaal kiezen?” Speciaal voor jou hebben wij daarom nu de MINI Clubman Richmond Park Edition in de showroom staan en hij kan niet wachten om jou te laten zien wat hij allemaal kan.
Rijdende MINI Cooper S

Rente actie

Tijdelijk betaal je voor méér power, minder rente bij Dusseldorp MINI. Je financieert jouw MINI dus nu extra voordelig. Dit komt goed uit wanneer je jouw perfecte MINI hebt gevonden, maar niet het gehele aankoopbedrag in één keer wilt afbetalen. Ontdek alles over deze actie en de voordelen van financieren bij Dusseldorp MINI.

Je kan nu al een MINI financiëren tegen 1,49% rente! (i.c.m. een MINI Top Cover verzekering)


Dusseldorp Winter

Winterbanden zijn van wezenlijk belang. Ze staan garant voor een betere handling onder zware omstandigheden. Winterbanden zijn dan ook verplicht in veel landen. Toch kunnen ze niet alleen uw veiligheid, maar óók de styling van uw auto verbeteren. De Originele MINI Winterwielsets zijn niet alleen ontwikkeld met het oog op de rijdynamiek van uw MINI, maar zijn tevens afgestemd op het unieke MINI design. Als het gaat over handling op winterse wegen, kennen we één universele voorkeur: maximale grip. Een universele oplossing bestaat echter niet.
PScallme in samenwerking met Dusseldorp MINI

Pink Ribbon

Deze maand staan wij stil bij alle vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker. In samenwerking met PScallme en Pink Ribbon doneren wij daarom deze maand geld aan het goede doel, voor belangrijke onderzoeken naar deze verschrikkelijke ziekte. Ben jij benieuwd hoe we dit doen, waarom we dit doen en hoe jij een bijdrage kan leveren? Je leest alle informatie op deze pagina. 
MINI Dalston Edition teaser

MINI Dalston Edition

Geïnspireerd op de creatieve en kleurrijke Londense straatstijl van de wijk Dalston, is dit dé MINI waar jij voortaan de blits mee wil maken in de stad. Direct te herkennen aan zijn stoere uitstraling, is deze gave MINI uitgevoerd met o.a. een sportieve John Cooper Works Aerodynamica Kit, gave 17" Track Spoke velgen, Union Jack design achterlichten en zijn alle chromen exterieurdelen vervangen in hoogglanszwart.

MINI JCW 3-deurs teaser

MINI John Cooper Works

Maak kennis met de exclusieve MINI John Cooper Works Ultimate Driver’s Package 1/1. De ultieme MINI JCW voor mensen die racen in hun DNA hebben zitten. Ervaar puur autorijden tot in extremen, zoals het hoort en zoals jij waarschijnlijk niets liever wil. Kruip in de huid van winnende racelegendes, start ‘m en voel de essentie van motorsport.
MINI JCW Clubman Thunder Pack

MINI JCW Thunder Pack

Onweer. Het is zo snel als het licht, onwijs indrukwekkend en je krijgt er een kick van. De MINI John Cooper Works Clubman kent vele gelijkenissen. Zo is hij zéér snel, eveneens indrukwekkend en krijg je een enorme kick tijdens het rijden. De MINI John Cooper Works Clubman is er voor de echte enthousiasten en speciaal voor jullie is er nu dé ultieme uitvoering: de MINI John Cooper Works Clubman Thunder Pack. 

De MINI Wisseltruc

Het zijn vaak lastige discussies. Je wilt graag een nieuwe MINI, maar jouw innerlijke ik vertelt je dat het geld beter ergens anders aan besteed kan worden. Deze discussie is nu verleden tijd, want bij Dusseldorp MINI kan je nu gebruik maken van de magische wisseltruc. Lease nu een gloednieuwe MINI, ruil jouw huidige auto in en krijg hier geld voor. Met dit geld kun je doen wat je wilt, zodat zowel jij als jouw innerlijke ik tevreden kunnen zijn.

Tijdelijk financieren tegen 2,99% rente

Yes, je hebt dé perfecte nieuwe MINI gevonden maar je wil eigenlijk niet het gehele bedrag in één keer betalen. Speciaal voor jou hebben we nu tijdelijk een zéér interessante aanbieding: je kunt nu jouw nieuwe MINI financieren tegen slechts 2,99% rente. Dit betekent dat je nu al een MINI kunt rijden voor € 189,- p/m*! Dit is in combinatie met een MINI Top Cover verzekering, waarmee jij veilig en verzekerd kunt genieten van de lage prijzen bij jouw nieuwe aankoop. Ontdek de rente-actie nu bij Dusseldorp MINI.

 

MINI Clubman XL Luxury Pack

Voor alle MINI Clubman liefhebbers hebben wij een fantastische aanbieding: nu tijdelijk 50% korting op de meest luxueuze opties met het MINI Clubman XL Luxury Pack. Benieuwd naar welke opties dit zijn? Lees hier alle informatie omtrent de MINI Clubman XL Luxury Pack actie.