Rij een droomauto terwijl je op je droomauto wacht

Geen zorgen over levertijd. Dusseldorp regelt tijdelijk een vergelijkbare MINI!

Wil je graag een nieuwe MINI bestellen maar niets merken van mogelijk langere levertijden? Dat is bij Dusseldorp geen thema! Wij bieden je zelfs een extra rijervaring. Stap nu in een vergelijkbare nieuwe MINI, terwijl je wacht op je nieuwe droom-MINI. En dat tegen dezelfde kosten!

Snel instappen
Twee keer een nieuwe MINI
Tegen vergelijkbaar leasetarief
Hoe werkt de MINI droomauto

Hoe werkt dit?

Bij Dusseldorp MINI hebben we de oplossing voor bestellingen waarbij je te maken hebt met een langere levertijd. Wij bieden namelijk een vervangende MINI aan terwijl je wacht op je nieuwe MINI. Ook de vervangende MINI is een nieuw en vergelijkbaar type MINI. Dat betekent dus rijden in twee gloednieuwe MINI’s in een korte tijd! Dusseldorp MINI biedt jou een zeer flexibele huurovereenkomst aan tegen dezelfde kilometerkosten als die van jouw nieuwe, zelf samengestelde, MINI. Vraag naar de voorwaarden.

Mogelijkheden

MINI Private Lease droomauto

MINI Private Lease

Heb je een bestaand MINI Private Lease contract dat afloopt en moet je wachten op je nieuwe Private Lease MINI? Wij bieden je dan ter overbrugging een nieuwe MINI aan tegen dezelfde leasekosten als die van je nieuw bestelde MINI.

Ook wanneer je je huidige auto verkocht hebt of inruilt en de overstap wil maken naar MINI Private Lease dan bieden wij je deze flexibele vorm van mobiliteit aan.

MINI Kopen droomauto

MINI Kopen

Heb je een nieuwe MINI gekocht en ruil je je huidige auto in? In het geval dat je langer op je nieuwe MINI moet wachten dan wenselijk is, dan is het huren van een nieuwe MINI ter overbrugging van de levertijd meestal goedkoper dan doorrijden met je huidige auto.

Bovendien weet je waar je aan toe bent en hoef je je geen zorgen te maken over de waarde van je inruilauto op termijn. Laat je informeren over de mogelijkheden van deze flexibele vorm van tijdelijke mobiliteit!

MINI Operational Lease droomauto

MINI Operational Lease

Ook voor MINI operational lease zijn er een aantal mogelijkheden. Loopt je huidige leasecontract af en is je nieuwe auto nog niet in aantocht? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met jouw leasemaatschappij en werkgever om je tijdelijk van een nieuwe MINI te voorzien in een voorloopovereenkomst. Uiteraard bieden wij dat aan tegen dezelfde maandlasten als die van de nieuwe MINI. Geen zorgen en snel rijden.

MINI Electric aan de lader

Alles over elektrisch rijden

De afgelopen jaren is het aanbod volledig elektrische auto’s flink gestegen. Elektrische laadpalen zijn niet meer te missen in parkeergarages en bijna iedere autofabrikant is bezig met een volledig elektrisch model, zo ook MINI. De MINI Electric is qua uiterlijk te vergelijken met de MINI Cooper S, maar zijn stoere details geven prijs dat het gaat om de volledig elektrische variant van MINI. 

Direct MINI rijden?

Direct rijden in jouw droom MINI? Dat kan ook! Dusseldorp MINI beschikt met 5 MINI vestigingen in Nederland over een ruime en actuele voorraad nieuwe MINI’s die snel de weg op kunnen.

Bekijk onze voorraad online, maak een proefrit en rij snel in je nieuwe MINI.