Rijd jouw nieuwe MINI Electric voor €499,-* per maand

Maak gebruik van de subsidieregeling in 2023

Ga je de MINI Electric Private Leasen? Dan rijd je de MINI Electric, inclusief subsidie van €61 per maand, voor maar liefst €499,-* per maand. Zonder subsidie is dit €559,-. Wij hebben namelijk het Private Lease tarief flink verlaagd en de overheid doet hiet nog eens een schepje bovenop. De overheid biedt namelijk ook in 2023 subsidie aan voor elektrisch rijden. De subsidie kan aangevraagd worden vanaf 2 januari met je getekende leasecontract in het nieuwe jaar.

MINI Electric met subsidie

MINI Electric of MINI 3-deurs Private Leasen

Dit jaar nog een MINI Private Leasen? Private lease nu een MINI Electric of een MINI Cooper 3-deurs vanaf €588,- per maand! Een gloednieuwe MINI voor de deur en je betaalt slechts één maandbedrag. Een MINI rijden is nog nooit zo fijn geweest met MINI Private Lease. Je betaalt alleen voor jou benzine kosten, zelfs de verzekering is inbegrepen.

Bekijk ons aanbod

 MINI Cooper 3-deurs

Financier nu jouw nieuwe MINI met Private Finance

En profiteer van 3,49% rente

Jouw nieuwe MINI rijden door middel van Private Finance? Dan heb je altijd een vaste rente en looptijd. Hiermee betaal je een vast bedrag per maand gedurende een vaste looptijd. Is de looptijd voorbij? Dan is de MINI helemáál van jou. Schaf jij nu jouw nieuwe MINI aan met Private Finance, dan profiteer je dus van een rentetarief van 3,49% (in combinatie met de MINI Top Cover verzekering). 

MINI Electric aan de lader

MINI Flex Lease

Zekerheid en flexibiliteit vanaf €25,- per maand

Bij het afsluiten van een Private Lease of Operational Lease overeenkomst voor een nieuwe MINI met een looptijd van 48 maanden heb je de mogelijkheid om MINI Flex Lease als optie toe te voegen. Afhankelijk van de gekozen MINI betaal je maandelijks een bijdrage boven op je leaseprijs. Hierdoor heb jij de flexibiliteit om je overeenkomst, om welke reden dan ook, boetevrij en zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 1 jaar nadat je overeenkomst is ingegaan. Opzeggen kan na dat jaar iedere maand met in achtneming van een maand opzegtermijn. Natuurlijk geniet je daarnaast nog steeds van alle gemakken die Private Lease of Operational Lease jou biedt.

Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor MINI Flex Lease bovenop je leaseprijs. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het gekozen model. Voor de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs, MINI Electric en MINI Cabrio is dit € 25,- per maand inclusief btw. Voor de MINI Clubman en MINI Countryman betaal je € 35,- per maand inclusief btw om Flex Lease toe te voegen aan je overeenkomst.

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen!

Eerlijke voorwaarden
Compleet product
Bescherming tegen te hoge financiele lasten
14 dagen bedenktijd
Zekerheid bij klachten
Persoonlijke aandacht

* BMW/ MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

* De algemene voorwaarden zijn te vinden op: BMW FS - Private Lease - BMW.nl