Minder CO2, minder rente

Financier nu voordelig jouw geëlektrificeerde MINI

Ben jij klaar voor de toekomst? Bij Dusseldorp MINI helpen we je graag op weg. Financier nu tijdelijk jouw geëlektrificeerde MINI extra voordelig dankzij de minder CO2, minder rente actie. Hierbij profiteer jij niet alleen van alle voordelen van elektrisch rijden maar ook nog eens van het voordelig financieren van jouw droom MINI! Dus welke kies jij? Ga jij voor de wendbare, volledig elektrische MINI Electric of toch voor de onweerstaanbare MINI Countryman Plug-in Hybrid? Ontdek het nu bij Dusseldorp MINI.

Deze actie is geldig t/m 31 maart 2021


Voordelig financieren
Milieuvriendelijk rijden
Een nieuwe MINI rijden
MINI Electric aan laadpaal

Een MINI financiering

Wat zijn de voordelen

✓ Vaste looptijd en rente, nu tijdelijk extra voordelig
✓ Zekerheid
✓ Vast maandbedrag
✓ Tussentijds extra aflossen mogelijk tegen betaling
✓ Na volledige afbetaling is je MINI van jou
✓ Maandbedrag is te verlagen door een aanbetaling te doen of slottermijn af te spreken

 

Welke MINI kies jij

Bij Dusseldorp MINI hebben we een groot en gevarieerd aanbod aan geëlektrificeerde MINI modellen. Ga jij voor de wendbare, volledige elektrische MINI of toch voor de onweerstaanbare MINI Countryman met enorm veel bagageruimte? Ieder zijn eigen voordelen, allebei onwijs prachtig. Kies hieronder jouw gewenste model en bekijk ons aanbod.

MINI Electric rood in fotostudio

MINI Electric

Nu met 2,99% rente

Voor veel mensen met een stedelijke levensstijl is de krachtige elektrische aandrijving van de MINI Electric de ideale oplossing. Met zijn accu rij je tot 234 kilometer* - zonder beperking van het laadvolume. En qua uitrusting begint de MINI Electric standaard al op zeer hoog niveau. Bekijk ons aanbod MINI Electric modellen. 

» Privé financiering vanaf € 325
» Zakelijke financiering vanaf € 337

 

MINI Countryman PHEV in fotostudio

De MINI Countryman PHEV

Nu met 3,99% rente

Het beste van twee werelden: de efficiëntie en dynamiek van een elektromotor in combinatie met het gemak en bereik van een benzinemotor. Tel daar de hoeveelheid bagageruimte bij op en je hebt een succesrecept voor enorm veel rij- en gebruiksplezier. Bekijk ons aanbod MINI Countryman Plug-in Hybrid modellen nu.

» Privé financiering vanaf € 405
» Zakelijke financiering vanaf € 337

 

Rekenvoorbeeld privé financiering

MINI Electric MINI Countryman PHEV
CONTANTE WAARDE (AANSCHAFPRIJS)
€ 35.170,00 € 41.682,00
CONTANTE BETALING (AANBETALING)
€ 8.792,50 € 10.420,50
TOTALE KREDIETBEDRAG
€ 26.337,50 € 31.261,50
DUUR VAN DE KREDIETOVEREENKOMST (MAANDEN)
48 48
JAARLIJKS KOSTENPERCENTAGE
2,99% 3,99%
TERMIJNBEDRAG
€ 324,73 € 404,83
SLOTSOM
€ 13.188,75 € 15.630,75
TOTALE DOOR JOU TE BETALEN BEDRAG
€ 28.775,68 € 35.062,58

Stel jouw vraag

Heb je nog vragen omtrent deze actie, neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder en vertellen je met genoegen alles over deze aantrekkelijke rente actie voor geëlektrificeerde MINI's. Wil je graag een vestiging bezoeken? Dat kan helaas op dit moment alleen als jij een zakelijke klant bent. Wil je graag proefrijden als particuliere klant? Neem dan contact met ons op. Zo is het bij ons mogelijk om een proefrit aan huis te maken. 

 

MINI Private Finance en MINI Financial Lease zijn producten van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. Alle getoonde maandbedragen zijn berekend op basis van een contractduur van 48 maanden. Genoemde maandbedragen voor een privé financiering en zakelijke financiering zijn berekend op basis van een aanbetaling van 25% en een slotsom van 37,5%. Bovengenoemde rentes zijn enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe MINI. Zonder verzekering komt er +1% bovenop. De MINI Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen MINI Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door MINI Financial Services. Deze actie is geldig van 1 januari t/m 31 maart 2021. Neem contact met ons op voor de actievoorwaarden