Koop een MINI Cabrio en krijg een vakantie cadeau

De zon schijnt steeds vaker en de temperaturen lopen op, perfect weer dus om op pad te gaan met jouw nieuwe MINI Cabrio! Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte MINI Cabrio krijg je nu tijdelijk een voucher van Europarcs cadeau. Met deze voucher t.w.v. €1000,- kan je een verblijf boeken op een van de 50 parken van Europarcs. Gelijk een mooie gelegenheid om er op uit te gaan met jouw MINI Cabrio.

De MINI Cabrio x Europarcs

De MINI Cabrio

De MINI Cabrio, leuker wordt het niet. Met één druk op de knop open je de 3-in-1 elektrische stoffen kap en ga je volop als avonturier door het leven. De MINI Cabrio combineert het beste van twee werelden. Zo geniet je namelijk elke minuut van de fantastische weglegging die een MINI jou te bieden heeft, terwijl jij met de zon op je gezicht geniet van de wereld om je heen. Daarnaast zit de MINI Cabrio boordevol met innovatieve technologieën. Ja, dat is cabrio rijden in een MINI en bij Dusseldorp MINI kan jij ontdekken hoe gaaf dat is.

Actievoorwaarden

Bij de aanschaf of lease van een nieuwe, gebruikte of demo MINI Cabrio krijg je dus een voucher t.w.v. €1000,- cadeau. Deze voucher is te besteden voor een verblijf op één van de 50 parken van Europarcs.

✓ Unieke vouchercode, inwisselbaar binnen 1 jaar na afgifte
✓ De code kan worden ingezet bij de laatste stap van het boekingsproces
✓ Is het bedrag hoger dan € 1000,- euro, dan betaal je het verschil zelf bij
✓ De actie loopt t/m 30 juni 2023 (uiterlijke datum getekende koopovereenkomst)
✓ Gebruikte auto’s moeten beschikken over een certificaat van BMW Premium Selection

Wat kan het leven leuk zijn! In jouw nieuwe MINI cabrio genieten van een lekker weekend weg samen met jouw partner, gezin of vrienden. Kijk voor alle mooie parken op www.europarcs.nl

 

Bekijk ons aanbod van de MINI Cabrio