MINI Electric - Finance deals

een MINI als rijdend visitekaartje

Het rijden in een MINI noemen wij altijd een beleving, iets dat je moet ervaren! Zowel de uitstraling van buiten en in het interieur zijn uniek te noemen. Wij merken ook dat veel bedrijven zich graag verbinden met het imago van MINI en deze dus vaak zakelijk gebruiken. Vooral de MINI Electric blijkt de afgelopen tijd ontzettend in trek bij ondernemers; 100% elektrisch, lage bijtelling, lage gebruikskosten en natuurlijk die toffe uitstraling. wij noemen dit dan een rijdend visitekaartje voor je bedrijf.

Om hier op in te spelen hebben we speciaal voor de zakelijke markt een aantrekkelijke Financial Lease deal samengesteld. Waarmee ook jij of je bedrijf een MINI Electric als visitekaartje kan inzetten. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder op onze actiepagina. 

Slechts 12% bijtelling
Lage maandelijkse kosten
Duurzaam rijden
MINI Electric rood wit dak

MINI Electric bijtelling in 2021

Lage maandelijkse kosten

De bijtelling is 2021 aangepast naar 12%, dat betekent dat je voor de MINI Electric nog steeds maar een gering bedrag aan bijtelling per maand kwijt bent. 

 

MINI Electric voorbeeld Bijtelling 2021

12% bijtelling  over de aanschafprijs van € 36.948,- *

Netto bijtelling vanaf: € 137,- per maand.

Belastingsschaal: 37,10%

 

Highlights

Alles over de MINI Electric

MINI Electric rood panoramadak

Een echte MINI, maar dan wel volledig elektrisch: de nieuwe MINI Electric. De eerste 100% elektrische MINI combineert de kracht van een elektromotor met het bekende MINI Go-Kart gevoel. Je beschikt namelijk direct over een 184 pk vermogen en sprint daardoor in 7,3 sec. naar 100 km/u, dat moet je ervaren! Daarnaast rij je ook nog eens tot wel 232 kilometer ver dankzij de efficiënte accu. 

Toon highlights
MINI Electric rood koplamp

Géén wegenbelasting

Om het rijden in elektrische auto zoveel mogelijk te stimuleren betaal je tot en met 2024 geen wegenbelasting. Dus ook de MINI Electric is vrijgesteld van wegenbelasting omdat deze 100 elektrisch is. 

MINI Electric rood logo achterzijde

Inclusief 4 jaar onderhoud

Koop je een nieuwe MINI Electric dan is 4 jaar service inclusive inbegrepen. Dat betekent dat je niet hoeft om te kijken naar het onderhoud en onverwachte kosten. Het MINI Electric service inclusive contract is geldig voor 4 jaar en hier zit geen kilometer limiet aan verbonden. 

een MINI is natuurlijk een echte imago booster voor jouw bedrijf
Jeffrey Viets - MINI Manager
MINI electric rood - achterzijde

Financial Lease

Tijdelijk interessant geprijsd

Voor het zakelijk financieren van jouw MINI Electric bieden wij  MINI Financial Lease aan, een zakelijke kredietverlening met een vaste looptijd en rente. MINI Financial Lease is voor de zakelijke MINI rijders (die BTW kunnen verrekenen) interessant, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. 

Het interessante tarief dat wij kunnen aanbieden is €379,- p.m*.  hiervoor rij jij dus in een gloednieuwe MINI Electric. 

* voorbeeld berekening

MINI Financial Lease

Maandbedrag
€ 379,- €395,-
Looptijd
60 maanden 60 maanden
Rentepercentage
2,99 % 3,99 %
Aanbetaling BTW
€ 6.168,34 € 6.168,34
Slotsom
€ 9.561,42 € 9.561,42

Financial lease contact

Wil je meer weten over deze financial lease actie of over de MINI Electric, neem dan eenvoudig contact op met één van onze collega's. 

*bijtelling is berekend aan de hand van deze aanschafprijs