Helemaal opgeladen met jouw MINI

Bekijk onze Plug-in Hybride deals

Wil je graag zuiniger rijden, maar is de overstap naar een volledig elektrische auto te groot? Kies dan voor een MINI Plug-in Hybride. Hiermee combineer je de voordelen van een benzine auto zoals de langere actieradius met het lage verbruik van elektrische auto. Rijd je bijvoorbeeld veel korte afstanden, dat kan je tot maar liefst 51 km volledig elektrisch rijden.

Mocht je nog geen kennis hebben gemaakt met het Plug-in Hybride model van MINI, "De Countryman PHEV", dan is nu het juiste moment. Bij Dusseldorp MINI is de MINI Countryman Plug-In Hybride namelijk altijd scherp geprijsd en kan je dus voordelig overstappen naar (gedeeltelijk) elektrisch rijden in een Plug-in Hybride van MINI. Daarbij krijgt je bij aankoop van een MINI hybride – tijdens de Dusseldorp MINI hybride actiedagen – een gratis oplaad tegoed ter waarde van € 500,- cadeau. Lees hieronder alle voordelen van een MINI hybride of bekijk direct ons actie-aanbod aan MINI hybride occasions.

 

De voordelen van een MINI Plug-in Hybride

Daarbij verteld Bram Klaassen, onze collega én productexpert omtrent plug-in hybride MINI, graag aan jou uit welke voordelen er nog meer zijn rondom een hybride van BMW. Druk op de titels om meer informatie te tonen.

Om direct met de deur in huis te vallen beschikt een MINI hybride vaak over veel power. Een MINI hybride heeft namelijk niet één maar twee motoren – eentje op benzine en een elektromotor. Samen zijn ze goed voor een grote hoeveelheid paardenkrachten en heb je dankzij de elektrische aandrijving direct beschikking over veel koppel. 

Dankzij de combinatie van zowel een benzine- als elektromotor beschik je over het beste van twee werelden met een MINI hybride. Zo kun je gebruik maken van de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor en het gemak van een benzinemotor. Ga jij vaak met de auto op vakantie? Dan leg je met gemak een geruime afstand af dankzij de benzinemotor en kan je bijvoorbeeld in de file overschakelen naar elektrisch rijden. Handig toch?

Met de meeste MINI hybride modellen kun je in het uiterste geval tot wel 40 kilometer volledig elektrisch rijden. Dit betekent dat – wanneer je binnen een straal van 40 kilometer werkt – je geheel elektrisch naar je werk kan rijden. Ook de meeste korte ritten, zoals boodschappen doen, kan dus geheel elektrisch met een BWM hybride. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Over het algemeen betaal je ook minder wegenbelasting voor een MINI hybride, vergeleken met benzine- of dieseluitvoeringen. Dat is mooi meegenomen!

Doordat vele korte ritten zoals boodschappenritjes of filerijden vaak volledig elektrisch kunnen worden gedaan, draagt een MINI hybride bij aan het verbeteren van het milieu door minder schadelijke stoffen uit te stoten.

MINI Countryman Plug-in Hybride achterkant

Oplaad tegoed t.w.v. € 500,- cadeau

Omdat de eerste kilometers het meest memorabel zijn

Wanneer je een MINI Plug-in Hybride koopt – tijdens de Dusseldorp MINI Hybride actiedagen – krijg je daar een oplaad tegoed ter waarde van € 500,- bij cadeau. "Hiermee kan je tot wel 10.000 kilometer volledig elektrisch rijden!" Wij zijn namelijk van mening dat de eerste kilometers in je MINI altijd het meest memorabel zijn en door middel van dit cadeau hopen wij dat jij nog meer gaat genieten van de eerste kilometers in jouw MINI Plug-in Hybride .

MINI Countryman Plug-in Hybride voorkant

Onzeker over het overstappen naar een hybride MINI?

Die onzekerheid nemen we graag bij je weg.

Bij Dusseldorp MINI stap je eenvoudig over naar een MINI hybride met behulp van onze collega’s. Zij vertellen alles wat je moet weten over het opladen van jouw MINI, bijvoorbeeld bij je thuis of onderweg bij één van de duizenden oplaadstations uit het netwerk van MINI Charging. Daarbij kun je zelfs gebruik maken van op maat gemaakte pakketaanbiedingen, inclusief onze installatieservice, voor het installeren van een Wallbox voor bij je thuis. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Wij parkeren jouw onzekerheid omtrent deels elektrisch rijden en helpen je graag op weg in jouw droom MINI hybride.

Bij Dusseldorp MINI hebben we een breed aanbod aan unieke MINI Plug-in Hybride modellen, nu zéér aantrekkelijk geprijsd.

Greep uit ons actie-aanbod

Bekijk de mooiste MINI Countryman Plug-in Hybride modellen

Uw BMW hybride in onderhoud bij Dusseldorp

Onze specialisten zorgen voor uw MINI

Onderhoud aan een hybride is anders dan onderhoud aan een reguliere MINI op benzine of diesel. Er wordt deskundigheid en ervaring vereist van monteurs om bijvoorbeeld het accupakket van jouw MINI hybride zo goed mogelijk te onderhouden. Bij Dusseldorp zijn al onze monteurs gespecialiseerd en opgeleid om MINI hybride voertuigen zo goed mogelijk te kunnen onderhouden en jouw MINI hybride te kunnen repareren – mocht je onverhoopt technische mankementen krijgen met jouw MINI hybride.

Stel je vraag

Heb je vragen over deze actie of wil je graag een vestiging bezoeken om jouw droom MINI Plug-in Hybride in het echt te kunnen bewonderen? Maak dan gebruik van de onderstaande mogelijkheden. Wij vertellen je graag alles over deze aantrekkelijke actie en je bent uiteraard van harte welkom bij één van onze vestigingen.

Let op! Door de nieuwe Corona-maatregelen dien je eerst een afspraak te maken voordat je onze showrooms kunt bezoeken.

Actievoorwaarden
  • * +/- 10.000 kilometer laadtegoed is gebaseerd op het gemiddelde stroomverbruik conform WLTP waarden. De berekening is o.b.v. een Active abonnement die een tarief hanteert van €0,27 per kWh via MINI Charging. Het Active abonnement is het eerste jaar gratis en daarna €4.99 per maand.
  • Het laadtegoed ter waarde van €500,- incl. BTW wordt aangeboden in exclusieve samenwerking met MINI Charging. Het tegoed kan worden gebruikt bij alle laadpunten in Nederland binnen het MINI Charging netwerk.
  • Laadpunten buiten Nederland zijn bruikbaar met de laadpas, het kosteloze laadtegoed kan buiten Nederland echter niet worden gebruikt. Voor laadkosten in het buitenland ontvangt u derhalve een factuur.
  • Het laadtegoed is te activeren t/m 31 december 2025.
  • Na activatie blijft het tegoed 60 maanden geldig. Na deze periode vervalt het (resterende) bedrag en is restitutie niet mogelijk.
  • Voor het gebruik van het laadtegoed dient u gebruik te maken van de MINI Connected App en de MINI Charging App 
  • De Plug-in Hybride actie loopt t/m 14 mei 2021.