Pink Ribbon

Gezamenlijk steunen we het onderzoek naar borstkanker

Deze maand staan wij stil bij alle vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker. In samenwerking met PScallme en Pink Ribbon doneren wij daarom deze maand geld aan het goede doel, voor belangrijke onderzoeken naar deze verschrikkelijke ziekte. Samen zetten we ons in voor een beter leven voor borstkankerpatiënten. Ben jij benieuwd hoe we dit doen, waarom we dit doen en hoe jij een bijdrage kan leveren? Je leest alle informatie op deze pagina. 

Highlights

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI Pink Ribbon

Pink Ribbon

Een beter leven voor borstkankerpatiënten

Oktober is de maand van borstkanker. In Nederland krijgt één op de zeven vrouwen te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Hoewel de overlevingskansen de laatste jaren aanzienlijk verbeterd zijn, overlijden er toch jaarlijks ruim 3.000 vrouwen aan borstkanker. Pink Ribbon financiert het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte en projecten op het gebied van behandeling, met als doel een beter leven voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte.

Met de armband vertellen we dat we ze zien, supporten en hoop geven.
PScallme Pink Ribbon armbanden

Een armband met een verhaal

Designed by PScallme

Ieder jaar wordt er een armband ontwikkeld door Pink Ribbon in samenwerking met een ontwerpster. Niet alleen om geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker, maar ook om alle vrouwen die te maken hebben (gehad) met deze nare ziekte te vertellen dat we ze zien, supporten en hoop geven. Dit jaar is de armband ontwikkeld door PSCallme. Een armband die het verhaalt verteld hoe het is om te leven met borstkanker.

Dusseldorp MINI doet mee

In samenwerking met PScallme en Pink Ribbon wordt er in oktober bij iedere proefrit een armband gedoneerd. Deze armband krijg je bij aanvang van het maken van een proefrit in een MINI. Hiermee steunen we gezamenlijk het belangrijke onderzoek naar kanker. Wil je graag een proefrit maken in een MINI? Plan dan nu jouw proefrit via onderstaande button.  

Stel je vraag

Heb je een vraag over deze goede doelen actie of wil je mee doen door een proefrit te maken? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button of bezoek een vestiging naar keuze.