Contactformulier

Wil je meer weten over Dusseldorp MINI of een afspraak maken? Maak dan gebruik van onze handige contact formulier, neem contact op met één van onze vestingen, of maak gebruik van onze Whatsapp service. Een mailtje sturen kan uiteraard ook via ons contactformulier.

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00 en via Whatsapp en onze Social Media kanalen zijn wij tot 22:00 bereikbaar.

E-mail ons: info@dusseldorpmini.nl
Binnen 1 uur antwoord

App met ons: 0885251900
Binnen 15 minuten antwoord

Ik geef Dusseldorp MINI toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Dusseldorp MINI. Het is Dusseldorp MINI eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Dusseldorp MINI doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Dusseldorp MINI delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Dusseldorp MINI, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Dusseldorp MINI mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Dusseldorp MINI en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.