Dusseldorp MINI Zakelijk

Wij helpen jouw bedrijf met de beste mobiliteit

Dusseldorp MINI is jouw partner wanneer het gaat om het beheer van de mobiliteit binnen jouw bedrijf. Onze collega's kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissingen rondom mobiliteit binnen jouw organisatie. Deze specialisten houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ten aanzien van fiscaliteiten en belasting, autoregelingen, lease- en financieringsmogelijkheden maar ook van deelauto's en mobiliteitskaarten. 

 

Advies op maat

Samen vinden wij de ideale oplossing

Met Dusseldorp MINI en Dusseldorp BMW zijn wij één van de grootste dealers van Nederland. Hierdoor beschikken wij ten alle tijden over een ruime voorraad met nieuwe, jong gebruikte en demonstratie auto's. Hiermee garanderen wij dat we altijd een mobiliteitsoplossing kunnen vinden die bij jou en jouw bedrijf past. Onze collega's adviseren bij de inzet van de juiste auto's en hoe de voordelen op deze voorraadauto's het best kunnen worden ingezet, om zo goed mogelijk aan de behoefte van jou en jouw medewerkers te voldoen.

Financieringsmogelijkheden

Bij Dusseldorp MINI bieden wij een breed aantal mogelijkheden aan waarmee jij de mobiliteit binnen jouw onderneming kan financieren. De financiering kan op maat geregeld worden, van een privé lease tot aan een zakelijke financiering. Bekijk de mogelijkheden!

Een auto van de zaak, maar dan een MINI. Met MINI Operational Lease heb je als werknemer voor een vast bedrag per maand beschikking over de MINI van jouw dromen. Behalve de brandstof en eventuele bekeuringen hoef je verder niks extra's te betalen. Je hoeft je ook niet druk te maken over de inruil- of restwaarde, maar als je wil kan je jouw MINI aan het einde van de rit wel overkopen.

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Je hoeft nooit meer om te kijken naar verzekeringen, onderhoud, houderschapsbelasting en reparatie. Eigenlijk hoef je alleen nog maar zelf te tanken.

Heb je een MINI gevonden die uitstekend past bij je bedrijf, maar wil je liever niet het volledige aankoopbedrag in één keer betalen? Kies dan voor zakelijk financieren. Bij Dusseldorp MINI kan je kiezen voor verschillende zakelijke financieringsmogelijkheden voor jouw MINI. Wanneer jij een ondernemer bent die van overzicht houdt, is MINI Financial Lease wat voor jou: zakelijk leasen met een vaste looptijd en rente. Hierdoor weet je altijd wat er maandelijks onderaan de eindstreep staat. Ben je als ondernemer flexibeler van aard en wil je zelf bepalen wat je maandelijks betaald voor jouw MINI? Kies dan voor variabel zakelijk financieren met MINI Executive Plan. Lees meer en ontdek wat de mogelijkheden zijn van zakelijk financieren bij Dusseldorp MINI!

Heb je bij ons een MINI gezien die helemaal bij je past, maar wil je het volledige aankoopbedrag niet in één keer betalen? Dan kunnen wij je verschillende financieringsmogelijkheden aanbieden. Kies zelf een financieringsmogelijkheid waarbij jij je goed voelt. Hierbij kan je bij ons kiezen tussen flexibel privé financieren, met een variabele looptijd en rente of privé financieren waarbij de looptijd en rente vooraf vast staat. Let op: geld lenen kost geld. Bepaal welke mogelijkheden haalbaar zijn voor jezelf, kies een MINI en een financiering die bij je past en geniet van oneindig rijplezier in jouw nieuwe MINI!

Tijdelijke acties

Ben je benieuwd naar ons huidige aanbod of wil je alvast weten welke aantrekkelijke aanbiedingen er momenteel beschikbaar zijn? Bekijk dan onze aanbod- en actiepagina's en wie weet vind je alvast iets wat perfect aansluit bij de mobiliteitsbehoefte van jouw onderneming!