Dusseldorp Private Lease

een nieuwe MINI vanaf €315,- per maand

Met Dusseldorp MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Je hoeft nooit meer om te kijken naar verzekeringen, onderhoud, houderschapsbelasting en reparatie. Eigenlijk hoef je alleen nog maar zelf te tanken.

Heb je interesse in in een scherp private lease tarief? Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor een nadere kennismaking van de Dusseldorp private lease modellen, inclusief alle extra's en opties die beschikbaar zijn.

MINI 3-Deurs.
Iconisch design vanaf €315,- per maand

Aan de nieuwe MINI is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Van binnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information. Je rijdt al een MINI One First 3-Deurs vanaf €315,- per maand. 

MINI 5-Deurs.
Twee deuren extra vanaf € 359,- per maand

Twee deuren extra had hij altijd al, maar aan de nieuwe MINI 5-deurs is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Van binnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information. Je rijdt al een MINI One 5-Deurs vanaf €359,- per maand. 

MINI Cabrio
Vrij uitzicht vanaf €419,- per maand

Genieten van een vrij uitzicht kon er altijd al mee, maar aan de nieuwe MINI Cabrio is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Van binnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information. Je rijdt al een MINI One Cabrio vanaf €419,- per maand. 

Wat is er standaard inbegrepen

- Afschrijving en rente
- Houderschapsbelasting
- Onderhoud en reparatie
- Bandenvervanging
- All-Risk Verzekering
- Pechhulp

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI Clubman
gebruiksgemak vanaf €399,- per maand

Een stijlvol design en toch ook heel praktisch. De MINI Clubman is anders dan andere auto's. Hij verwent je met veel comfort en blinkt uit in gebruiksgemak. Met zijn bijzondere split doors aan de achterkant, softtouch interieurafwerking en premium technologie vertegenwoordigt hij de verfijnde tak van de MINI familie. De MINI Clubman laat jou graag een nieuwe manier van autorijden beleven. Je rijdt al een MINI Clubman ONE vanaf €399,- per maand.

MINI Countryman
ideale allrounder vanaf €415,- per maand

De MINI Countryman is de ideale allrounder. Hij oogt stoer en aantrekkelijk en is er ook met vierwielaandrijving. Daarmee kom je waar anderen achterblijven. Bovendien rijdt hij als een echte MINI, dus op zonnige vakantiewegen en in de drukke stad is rijplezier gegarandeerd. Geniet van de vrijheid en zijn praktische eigenschappen. We horen graag alle verhalen over je avonturen. Je rijdt al MIN Countryman One vanaf €415,- per maand. 

Private Lease een BMW
Al vanaf €369,- per maand

Bij Dusseldorp BMW kunnen wij u uiteraard ook alles vertellen over de private lease mogelijkheden van een gloednieuwe BMW. Meer weten? 

Proefrit aanvragen

Selecteer de MINI waarin u een proefrit wilt maken en laat u gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoering. Private lease bedragen per model zijn berekend op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.