DUSSELDORP WHATSAPP

Wist je dat je nu ook gemakkelijk met ons kunt communiceren via WhatsApp? WhatsApp ons voor al jouw vragen met betrekking tot onze service of producten en wij streven ernaar om je binnen 15 minuten te beantwoorden. Wat zijn de voordelen van WhatsApp contact? Je kunt gemakkelijk een vraag versturen via jouw mobiele telefoon en daarbij snel antwoord verwachten. Wanneer je contact opneemt met ons via WhatsApp, houdt dan alsjeblieft rekening met het volgende:

- Deel geen privacygevoelige informatie met ons. Wij zullen jouw nooit vragen om financiële gegevens, zoals rekeningnummers, jouw saldo of pincodes. Wanneer deze gegevens nodig zijn om het gesprek voort te zetten, nemen wij direct telefonisch contact met je op.

- Wij versturen nooit berichten zonder dat jij hierom gevraagd hebt, wij reageren alleen op jouw vragen via WhatsApp. Dit doen wij om internet fraude te voorkomen. Krijg je toch een ongevraagd bericht van Dusseldorp? Reageer hier dan niet op.

WhatsApp direct met ons via de onderstaande knop.

Hoe WhatsApp bij ons werkt

Stel jouw vraag over onze service of producten, of meldt jouw opmerking via WhatsApp.

Door te klikken op de <strong>oranje knop</strong> wordt WhatsApp automatisch geopend en kan je gemakkelijk jouw vraag naar ons versturen.

Ons team staat op maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot en met 22.00 uur voor jou klaar.

Wij streven ernaar om jouw vraag binnen 15 minuten te beantwoorden.

Ontvang je per abuis ongevraagd een bericht via WhatsApp van Dusseldorp? Reageer dan <strong>niet</strong> om internet fraude te voorkomen. 

Facebook Messenger

Een andere manier om eenvoudig en snel met ons te communiceren is door middel van Facebook Messenger. Net als bij WhatsApp kan je ons bereiken op dit medium op werkdagen van maandag t/m vrijdag, tussen 08:00 uur en 22:00 uur. Ook hier vragen wij je om goed op te letten op de volgende zaken:

- Deel geen privacygevoelige informatie op Facebook Messenger. Wij zullen je nooit vragen om financiële gegevens, zoals rekeningnummers, jouw saldo of pincodes. Wanneer deze gegevens nodig zijn om het gesprek voort te zetten, nemen wij per direct telefonisch contact met je op.

- Wij versturen nooit berichten zonder dat je hierom gevraagd hebt, wij reageren alleen op jouw vragen via Facebook Messenger. Dit doen wij om internet fraude te voorkomen. Krijg je toch een ongevraagd bericht van Dusseldorp? Reageer hier dan niet op.

Wij streven ernaar om jouw vragen op Facebook Messenger binnen 60 minuten te beantwoorden.

Hoe Facebook Messenger bij ons werkt

Stel jouw service- of productgerelateerde vragen, of meldt jouw opmerking via Facebook Messenger.

Wil je ons een chatbericht sturen via de Facebook Messenger? Dat kan via onze Facebookpagina. Deze pagina kan je bezoeken door middel van de onderstaande knop.

Elke werkdag tussen 08:00 uur en 22:00 uur.

Wij streven ernaar om binnen 60 minuten jouw vraag te beantwoorden.

Ontvang je per abuis ongevraagd een bericht via Facebook Messenger van Dusseldorp? Reageer dan niet om internet fraude te voorkomen.