De Untamed Edition

Ook leverbaar als Plug-in hybride

MINI is hier met wederom een nieuwe unieke editie. Namelijk de MINI Countryman Untamed Edition! De MINI Countryman Untamed Edition is geïnspireerd door de natuur.

MINI is hier met wederom een nieuwe unieke editie. Namelijk de MINI Countryman Untamed Edition! De MINI Countryman Untamed Edition is geïnspireerd door de natuur. Dit is onder andere te zien aan de unieke lakkleuren Momentum Grey en Nanuq White en de opvallende striping. Maar ook aan de MINI Yours leren stoelbekleding in de kleur Highland Green en de 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen. De doordachte techniek en het robuuste ontwerp zorgen voor een goede balans tussen een krachtige uitstraling en duurzaamheid.

Prijzen van de MINI Countryman Untamed Edition

Ben je benieuwd naar de prijzen van de MINI Countryman Untamed Edition? Hieronder vind je de volgende vanaf prijzen van de MINI Countryman Untamed Edition:

MINI Cooper Countryman Untamed Edition
€45.790,-
MINI Cooper S ALL4 Countryman Untamed Edition
€57.390,-
MINI Countryman Plug-In Hybride Untamed Edition
€48.690,-
MINI Countryman Untamed  voorkant

Het exterieur van de MINI Countryman Untamed Edition

Subtiel siert de handgeschreven naamaanduiding de achterruiten aan beide zijden. Deze kenmerkende “Untamed” emblemen komen ook verlicht terug in het interieur. De MINI Countryman Untamed Edition heeft opvallende 18” lichtmetalen wielen die de MINI voorzien van een stoere look. De MINI Countryman Untamed Edition is te krijgen in de kleur Momentum Grey en wordt afgemaakt door details in de kleur Piano Black. Ook op de instaplijsten is een uniek design te vinden.

MINI Countryman Untamed interieur

Het interieur van de MINI Countryman Untamed Edition

Het design van de MINI Countryman Untamed Edition is geïnspireerd door de natuur. Zo is de cockpitbekleding voorzien van verlichte decoratiefolie en opvallende “Untamed” emblemen. Het stuur is bekleed met Nappaleer wat zorgt voor een goede grip en een sportief karakter. De stoelen zijn bekleed met exclusief MINI Yours leer in de kleur Highland Green.