De MINI Multitone Edition

Nieuw bij MINI: de MINI Multitone Edition. Deze nieuwe uitvoering van de MINI Cooper 3-deurs is vanbinnen en vanbuiten voorzien van verschillende details die zijn afgewerkt in de speciale Multitone-lak. Deze technologie was tot nu toe alleen maar mogelijk bij het dak van de MINI Cooper 3-deurs.

De MINI Multitone Edition is leverbaar vanaf €37.590,-

Het design van de MINI Multitone Edition

Het design van de MINI Multitone Edition

De unieke designs voor de MINI daken, waarmee klanten hun individuele stijl versterken, zijn altijd een speciaal kenmerk geweest voor MINI. De nieuwe MINI Multitone Edition viert de diversiteit van de MINI community en zorgt voor exclusieve exterieur- en interieurdetails.  Door de kleurvariatie van de nieuwe speciale editie kunnen MINI fans hun eigen persoonlijkheid uiten.

Kleuren MINI Multitone

De kleuren van de MINI Multitone Edition

Het kleurverloop van de nieuwe MINI Multitone Edition strekt zich uit van de voorruit tot de achterkant van het dak. Van het lichte Aspen White vooraan het dak gaat het kleurenschema mooi over naar het ingetogen grijs van Melting Silver II, om uiteindelijk achteraan het dak te eindigen met Jet Black.

Het speciale effect is mogelijk dankzij het innovatieve wet-on-wet lakproces dat de MINI fabriek in Oxford toepast. Bij deze Spray Tech-laktechniek worden de drie kleuren direct na elkaar aangebracht. Dankzij de veranderende omgeving kunnen kleine afwijkingen in het kleurpatroon ontstaan, waardoor iedere MINI Multitone Edition echt uniek is.