MINI Electric - Reserveer nu

Wanneer de elektrische MINI in 2020 bij Dusseldorp in de showroom staat, krijg je alles waar MINI bekend om staat – strak door bochten sturen, flink wat pit, rijplezier, slim ruimtegebruik, stijl en design – en als bonus de mogelijkheid om elektrisch te rijden. Positief denken, positief handelen. Kan jij ook niet wachten tot het zo ver is? Pre-order de MINI electric bij Dusseldorp MINI. Door een aanbetaling van € 1.250,- reserveer je nu een van de eerste productieplaatsen voor Nederland. 

Hoe rijdt de MINI ELECTRIC?

Dit kan alleen MINI – een logische stap vooruit zetten door goede prestaties te combineren met toekomstbestendige technologie. Inclusief het enige echte MINI gevoel. Lees nu hoe de pers de allereerste rit met de nieuwe MINI Electric heeft ervaren.

Overbruggen?

Heb je momenteel leasecontract die afloopt voordat de MINI electric leverbaar is? Geen probleem, wij bieden je graag een passende oplossing in de vorm van een "Bridging Offer". Het is dan mogelijk om nu alvast in een gloednieuwe MINI te rijden totdat MINI electric wordt geleverd. Let op: De beschikbaarheid is beperkt voor de eerste reserveringen.

 

Proeven aan de toekomst?
MINI Countryman SE Plug-In Hybrid.

Laat de toekomst beginnen. Gemakkelijk gezegd met de MINI Countryman Plug-in Hybride, want die rijdt zowel op stroom als benzine. Zo wordt schoner rijden kinderspel.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.