MINI FINANCIEREN

Bekijk de financieringsmogelijkheden bij Dusseldorp MINI

Indien je een nieuwe of gebruikte MINI bij Dusseldorp koopt, maar de aanschafprijs niet in één keer wilt betalen, dan is financieren een aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt dan de keuze uit MINI Private Finance bij een particuliere aankoop en zakelijk bieden wij MINI Financial Lease aan.  

 

Aantrekkelijke, vaste maandbedragen
Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer
Vaste looptijd en rente
Vrouw afgebeeld met geparkeerde MINI 3-deurs

MINI Private Finance

Particulier financieren

Met de vaste rente van MINI Private Finance weet je van tevoren waar je aan toe bent. Je betaalt jou MINI namelijk tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. 

 

MINI Financial Lease

Zakelijk financieren

Ben je van plan om jouw MINI zakelijk te financieren dan bieden wij jouw MINI Financial Lease aan, een zakelijke kredietverlening met een vaste looptijd en rente. MINI Financial Lease is voor de zakelijke MINI rijders (die BTW kunnen verrekenen) interessant, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Nadat je aan alle verplichtingen hebt voldaan, ben je de eigenaar van de MINI. Je kunt dan doorrijden of jouw MINI inruilen voor een nieuwer model.

 

MINI Electric in garage

Wat kost een MINI Electric netto per maand

Bereken het met onze Total Cost of Ownership tool

Heb jij interesse in een MINI Electric en ben je van plan deze zakelijk te financieren met MINI Financial Lease? Dan heb je aanspraak op een aantal aantrekkelijke fiscale voordelen. Zo rijd je de MINI Electric netto al vanaf slechts € 129,- netto per maand*! Wil je graag weten wat de MINI Electric jou netto per maand gaat kosten? Bereken het met onze Total Cost of Ownership Tool.

De verschillen

MINI Privé Finance MINI Finacial Lease
Eigenaar
Klant, na betaling laatste termijn Klant, na betaling laatste termijn
Soort MINI
Nieuw, MINI Next Occasions en gebruikt Nieuw, MINI Next Occasions en gebruikt
Looptijd
Vast, 12 - 60 maanden Vast, 12 - 60 maanden
Aantal kilometers
Onbeperkt Onbeperkt
Tussentijds aflossen
Mogelijk (extra kosten aan verbonden) Alleen het gehele bedrag in één keer (hier zijn kosten aan verbonden)
Aanbetaling
Mogelijk Mogelijk
Slotsom
Mogelijk Mogelijk

MINI FINANCIERING CALCULATOR

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan

Wilt je een nieuwe of gebruikte MINI financieren? Bij Dusseldorp MINI kan je het gehele proces online doorlopen en afronden. Van het uitzoeken van jouw MINI tot het daadwerkelijk afsluiten van het contact. Het zelfs mogelijk om de nieuwe MINI op locatie af te leveren.

Via deze handige online financiering calculator vraag je geheel vrijblijvend een offerte aan. Een collega van de door jouw geselecteerde Dusseldorp MINI vestiging neemt vervolgens contact met je op.

Bereken je maandbedrag

* Je kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomst van de berekening. De genoemde geldsom (Total Cost of Ownership) is geen maandelijks te betalen bedrag. Het is de som van alle kosten en alle mogelijke fiscale voordelen wanneer de auto 60 maanden gebruikt wordt, gedeeld door 60 maanden. Bij de berekening zijn wij uitgegaan van de wet- en regelgeving zoals geldend per 1 april 2020. Wijzigingen in wet- en regelgeving kunnen invloed hebben op de uitkomst van de berekening. De uitkomst van de berekening is tot stand gekomen door te rekenen met het maximaal te behalen fiscale voordeel. Er is hierbij alleen geen rekening gehouden met het privé gebruik van de auto. Het hangt af van jouw eigen bedrijfsvoering of je dat voordeel ook daadwerkelijk kunt genieten. Om dat te bepalen, raden wij aan jouw financieel adviseur te raadplegen.