JOUW MINI LEASEN ZONDER ZORGEN

ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN

Stel je eens voor: je kunt jouw droom MINI rijden en het enige wat jij hoeft te doen is benzine betalen of een eventuele bekeuring. Hoe geweldig is dat? Met de lease mogelijkheden van MINI rijd je voor een vast bedrag per maand in een MINI en wordt alles voor jou geregeld. Denk aan het onderhoud, reparatie, wegenbelasting, afschrijving en rente. Bij MINI Private Lease is zelfs de verzekering inbegrepen. Naast Private Lease kun jij bij Dusseldorp ook terecht voor een zakelijke MINI Operational Lease. Ontdek hieronder alle mogelijkheden.

 

MINI Private Lease bij Dusseldorp MINI

MINI Private Lease.

Een gloednieuwe MINI voor de deur en je betaalt slechts één maandbedrag. Een MINI rijden is nog nooit zo fijn geweest met MINI Private Lease. Je betaalt alleen voor jou benzine kosten, zelfs de verzekering is inbegrepen. Kies jouw droom MINI, de gewenste aantal kilometers en de duur van het contract. Vervolgens kun jij jouw MINI helemaal personaliseren als jij wilt!

MINI Operational Lease bij Dusseldorp MINI

MINI Operational Lease.

Wanneer je aan het werk bent, ben je al druk genoeg. Daarom nemen we met MINI Operational Lease graag alles voor jou uit handen. Je rijdt jouw MINI zakelijk voor een vast bedrag per maand en betaalt alleen voor brandstof of een bekeuring. Wanneer je leasecontract is afgelopen kan je er zelfs voor kiezen om de MINI over te kopen.