MINI Private Lease

een nieuwe MINI vanaf €449,- per maand*

Nooit meer omkijken naar verzekeringen, onderhoud, houderschapsbelasting en reparatie van jouw MINI. Wie wil dat nou niet? Laat dat nou net eens mogelijk zijn met MINI Private Lease. Het enige wat jij dan nog moet doen is tanken. Een kind kan de was doen.

Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Neem dan eens contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij brengen je graag op de hoogte over de MINI private lease modellen, inclusief alle extra’s en opties die beschikbaar zijn. Zo kan jij straks de MINI van je dromen rijden. En dat allemaal zonder enige zorgen. Van welke van de onderstaande modellen gaat jouw hartje sneller kloppen?

DE 5 ZEKERHEDEN VAN HET KEURMERK PRIVATE LEASE

✓ Eerlijke voorwaarden
✓ Compleet product
✓ Bescherming tegen te hoge financiële lasten
✓ 14 dagen bedenktijd
✓ Zekerheid bij klachten

MINI Flex Lease

Heb je interesse in het leasen van een MINI maar wil je niet aan een lange looptijd vast zitten? Dan bieden wij je bij Dusseldorp MINI een oplossing, namelijk MINI Flex Lease. Gedurende je leaseovereenkomst kunnen er namelijk verschillende situaties voorkomen waardoor je je contract zou willen beëindigen of van auto zou willen wisselen. Daarom kun je kiezen voor verschillende flexibele leasemogelijkheden:

✓ Flex Comfort

✓ Switch

✓ Flex Premium

MINI 3-Deurs.

Iconisch design vanaf €449,- per maand*

We kunnen je 1 ding zeker garanderen: je raakt echt niet uitgekeken op deze auto! Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten die de britse roots symboliseren en een fris, strak logo. Van binnen is hij voorzien van de nieuwste technische snufjes, waaronder touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

Private lease een MINI 3-Deurs al vanaf €449,- per maand.* 

MINI Electric

100% Elektrisch vanaf €559,- per maand*

Let’s go electric. Een echt MINI, maar dan volledig elektrisch. De aller eerste, volledige elektrische MINI combineert elektromobiliteit met de unieke eigenschappen van het origineel model. De elektromotor beschikt direct over 184 pk en rijd tot wel 232 kilometer ver met een volle accu. Wist je dat we per dag ongeveer 32 kilometer rijden. Dat houdt in dat je ongeveer 7 dagen met 1 volle accu kan rijden. Handig toch

Private lease een MINI Electric al vanaf €559,- per maand.* 

MINI 5-Deurs.

Twee deuren extra vanaf € 529,- per maand*

Een MINI 3-deurs, maar dan net even wat anders. De extra twee deuren kunnen je leven net wat gemakkelijker maken. Zo kan er gemakkelijker een kinderzitje in gezet worden of kan je net wat makkelijker die tassen vol nieuwe kleding op de achterbank kwijt. Net als bij de MINI 3-deurs beschikt deze auto over de cirkelvormige dagrijverlichting en een fris, strak logo. Van binnen is de auto helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

Private lease een MINI 5-deurs al vanaf €529,- per maand.* 

MINI Cabrio

Vrij uitzicht vanaf €695,- per maand*

Een temperatuur boven de 17 graden, een heerlijke zon. Dit is het moment om gewoon je zonnebril op te zetten, het dakje van je MINI Cabrio naar beneden te doen en een heerlijk rit te maken. Met de nieuwste technische features kies je via de touchscreen navigatie de route naar jouw​ plaats van bestemming, speel je via Apple CarPlay de beste zomerse afspeellijst af en zie je door Real-time Traffic Information precies welke drukke wegen je moet vermijden.

Private lease een MINI Cabrio al vanaf €695,- per maand.* 

Wat is er standaard inbegrepen

- Afschrijving en rente
- Houderschapsbelasting
- Onderhoud en reparatie
- Bandenvervanging
- All-Risk Verzekering
- Pechhulp

MINI Clubman

gebruiksgemak vanaf €719,- per maand*

The bigger, the better. Een stijlvol design en toch ook heel praktisch. De Clubman brengt met zijn bijzondere split doors aan de achterkant extra veel ruimte en gebruiksgemak met zich mee. Daarnaast verwent hij je ook nog eens met extra veel comfort. De MINI Clubman laat jou graag een nieuwe manier van autorijden beleven. Ben jij er klaar voor? 

Private lease een MINI Clubman al vanaf €719,- per maand.* 

MINI Countryman

ideale allrounder vanaf €775,- per maand*

De MINI Countryman is de SUV van MINI, ook wel de allrounder genoemd. De MINI Countryman oogt stoer en aantrekkelijk en brengt veel comfort met zich mee. Met de vierwielaandrijving kom jij waar anderen achterblijven. Rij met de Countryman richting het prachtige Spanje via zonnige vakantiewegen of ga eens de drukke stad in. Op alle plekken waar je komt is rijplezier zeker gegarandeerd. 

Private lease een MINI Countryman al vanaf €775,- per maand.* 

Private Lease een BMW

Al vanaf €595,- per maand*

Bij Dusseldorp BMW kunnen wij u uiteraard ook alles vertellen over de private lease mogelijkheden van een gloednieuwe BMW. Meer weten? 

Proefrit aanvragen

Selecteer de MINI waarin u een proefrit wilt maken en laat u gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2022. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services.

* De algemene voorwaarden zijn te vinden op: BMW FS - Private Lease - BMW.nl