Dusseldorp MINI Zakelijk

Wij helpen jouw bedrijf met de beste mobiliteit

Dusseldorp MINI is jouw partner wanneer het gaat om het beheer van de mobiliteit binnen jouw bedrijf. Onze collega's kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissingen rondom mobiliteit binnen jouw organisatie. Deze specialisten houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ten aanzien van fiscaliteiten en belasting, autoregelingen, lease- en financieringsmogelijkheden maar ook van deelauto's en mobiliteitskaarten. 

 

Advies op maat

Samen vinden wij de ideale oplossing

Met Dusseldorp MINI en Dusseldorp BMW zijn wij één van de grootste dealers van Nederland. Hierdoor beschikken wij ten alle tijden over een ruime voorraad met nieuwe, jong gebruikte en demonstratie auto's. Hiermee garanderen wij dat we altijd een mobiliteitsoplossing kunnen vinden die bij jou en jouw bedrijf past. Onze collega's adviseren bij de inzet van de juiste auto's en hoe de voordelen op deze voorraadauto's het best kunnen worden ingezet, om zo goed mogelijk aan de behoefte van jou en jouw medewerkers te voldoen.

Financieringsmogelijkheden

Bij Dusseldorp MINI bieden wij een breed aantal mogelijkheden aan waarmee jij de mobiliteit binnen jouw onderneming kan financieren. De financiering kan op maat geregeld worden, van een privé lease tot aan een zakelijke financiering. Bekijk de mogelijkheden!

Een auto van de zaak, maar dan een MINI. Met MINI Operational Lease heb je als werknemer voor een vast bedrag per maand beschikking over de MINI van jouw dromen. Behalve de brandstof en eventuele bekeuringen hoef je verder niks extra's te betalen. Je hoeft je ook niet druk te maken over de inruil- of restwaarde, maar als je wil kan je jouw MINI aan het einde van de rit wel overkopen.

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Je hoeft nooit meer om te kijken naar verzekeringen, onderhoud, houderschapsbelasting en reparatie. Eigenlijk hoef je alleen nog maar zelf te tanken.

Ben je van plan om jouw MINI zakelijk te financieren dan bieden wij jouw MINI Financial Lease aan, een zakelijke kredietverlening met een vaste looptijd en rente. MINI Financial Lease is voor de zakelijke MINI rijders (die BTW kunnen verrekenen) interessant, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Nadat je aan alle verplichtingen hebt voldaan, ben je de eigenaar van de MINI. Je kunt dan doorrijden of jouw MINI inruilen voor een nieuwer model.

Met de vaste rente van MINI Private Finance weet je van tevoren waar je aan toe bent. Je betaalt jou MINI namelijk tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug. 

 

MINI Flex Lease

Heb je interesse in het leasen van een MINI maar wil je niet aan een lange looptijd vast zitten? Dan bieden wij je bij Dusseldorp MINI een oplossing, namelijk MINI Flex Lease. Gedurende je leaseovereenkomst kunnen er namelijk verschillende situaties voorkomen waardoor je je contract zou willen beëindigen of van auto zou willen wisselen. Daarom kun je kiezen voor verschillende flexibele leasemogelijkheden:

✓ Flex Comfort

✓ Switch

✓ Flex Premium

Tijdelijke acties

Ben je benieuwd naar ons huidige aanbod of wil je alvast weten welke aantrekkelijke aanbiedingen er momenteel beschikbaar zijn? Bekijk dan onze aanbod- en actiepagina's en wie weet vind je alvast iets wat perfect aansluit bij de mobiliteitsbehoefte van jouw onderneming!