9 okt 2024Nieuws

DE NIEUWE MINI COOPER CABRIO.

Dusseldorp MINI Cabrio Cooper header

Nice to meet you again.

De lancering van de nieuwe generatie MINI Cooper Cabrio maakt de MINI-familie compleet. Dit model biedt een unieke combinatie van open rijervaring, innovatieve technologieën en het iconische "Go-Kart" gevoel. Bij Dusseldorp MINI introduceren we vol trots de nieuwste versie van de MINI Cooper Cabrio, die direct te configureren is.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen om jouw nieuwe MINI Cooper Cabrio samen te stellen.

 

 

RIJPLEZIER IN OPEN LUCHT

Het iconische MINI-design wordt versterkt door een optionele grijze Union Jack softtop, een breed scala aan kleuren (12 in totaal, inclusief het exclusieve Sparkling Copper Grey) en interieurstijlen. De nieuwe toggle-bar met tuimelschakelaars in de cockpit biedt direct toegang tot essentiële functies, terwijl hoogwaardige materialen en textiel bijdragen aan een minimalistische, moderne look.

 

Dusseldorp MINI Cabrio Cooper Rijplezier in open lucht

HIGHLIGHTS

  • Checkmark

    Volautomatisch stoffen dak Het volledig automatische dak opent in slechts 18 seconden, zelfs bij snelheden tot 30 km/u, voor maximale openluchtvrijheid. Het kan ook gebruikt worden als schuifdak, uniek in zijn segment.

  • Checkmark

    Nieuwe motoropties

    Verkrijgbaar in drie krachtige motoren: MINI Cooper Cabrio C met 163 pk, de MINI Cooper Cabrio S met 204 pk en een John Cooper Works (JCW) uitvoering voor de ultieme rijervaring

  • Checkmark

    Geoptimaliseerd design

    Het exterieur combineert strakke lijnen en klassieke MINI-elementen zoals ronde LED-koplampen en een vernieuwde grille. Met 16- tot 18-inch wielen en een grotere wielbasis biedt de Cabrio een dynamische uitstraling

  • Checkmark

    Ruimte en comfort

    Compact van buiten, maar verrassend ruim van binnen, met een bagageruimte van 160 liter (dak open) of 215 liter (dak dicht).


 

Dusseldorp MINI Cabrio Cooper Innovaties en Technologie

INNOVATIE EN TECHNOLOGIE

De nieuwe MINI Cooper Cabrio is meer dan ooit uitgerust met moderne functies, waaronder:

  • Checkmark

    OLED-scherm en MINI Operating System 9

    Een innovatief 240 mm rond display dat naadloos bediend kan worden via aanraking of stem. Het systeem biedt intuïtieve toegang tot navigatie, media en voertuigfuncties.

  • Checkmark

    MINI Experience Modes

    Pas de interieurambiance aan met verschillende modi, waaronder de dynamische

    Go-Kart Modus voor een ultieme rijbeleving.

  • Checkmark

    Rijhulpsystemen

    De optionele Driving Assistant Plus en Parkeerassistent Professional bieden extra comfort en veiligheid met surround view camera’s en automatische parkeerhulp.


 

BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

De nieuwe MINI Cooper Cabrio is verkrijgbaar vanaf €46.990,- (MINI Cooper Cabrio C) en €50.990,- (MINI Cooper Cabrio S). Beide modellen zijn per direct te reserveren.

Wilt u als eerste de nieuwe MINI Cooper Cabrio 2024 ervaren? Neem vandaag nog contact op met Dusseldorp MINI en wij zorgen ervoor dat u direct wordt geïnformeerd zodra de eerste modellen beschikbaar zijn voor een proefrit.

Ervaar vrijheid op zijn best met de nieuwe MINI Cooper Cabrio.