22 aug 2024Nieuws

MINI DRIVE-IN BIOSCOOP

Maak je klaar voor een uniek Dusseldorp MINI event in Apeldoorn!

Let op: de films zitten inmiddels volgeboekt!

Op zondag 20 oktober organiseren wij een speciale drive-in bioscoop, exclusief voor MINI-rijders. Samen met ruim 100 andere MINI-eigenaren kijk je naar een geweldige film, terwijl je geniet van een hapje en drankje.

De locatie van dit evenement is Julianatoren Parkeerterrein 2 aan de J.C. Wilslaan. Klik hier voor de route via Google Maps. Het parkeerterrein van de Drive-in Bioscoop is 30 minuten voor aanvang geopend. Zorg dat je tijdig aanwezig bent!

Wij hebben er zin in! Jij ook?

 

 

Belangrijk om te weten:

  • CheckmarkGratis toegang
  • CheckmarkJouw MINI is jouw toegangsbewijs
  • CheckmarkOnly MINI fans
  • CheckmarkWij zorgen voor een drankje en versnapering

 

 

Film 1: Cars - 18:45 uur (Let op: de films zitten inmiddels volgeboekt!)

Geschikt voor alle leeftijden, Nederlandse versie. Populaire racewagen Bliksem McQueen (Owen Wilsen) geniet van het snelle leven... tot hij in Radiator Springs, een klein stadje langs Route 66, strandt. Daar ontmoet hij Sally, Takel, Doc Hudson en andere leuke bewoners, die hem leren dat er meer is in het leven dan trofeeën en roem. Bekijk de trailer.

‎ ‎

Film 2: The Italian Job (2003) - 21:00 uur (Let op: de films zitten inmiddels volgeboekt!)

Geschikt vanaf 12 jaar, Nederlands ondertiteld. Een groep dieven, geleid door de beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Dit geeft ze de tijd om een grote hoeveelheid goud te stelen. Ze ontsnappen in hun Mini Coopers, om het verkeer te omzeilen. Bekijk de trailer.