14 okt 2024Nieuws

TWEE NIEUWE ELECTRISCHE MINI JOHN COOPER WORKS MODELLEN

De nieuwe elektrische MINI JCW modellen

ONTDEK DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS ELECTRIC EN DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS ACEMAN.

 

Dusseldorp MINI presenteert met trots de nieuwste toevoegingen aan de John Cooper Works familie: de volledig elektrische MINI John Cooper Works Electric en de MINI John Cooper Works Aceman. Beide modellen, uitgerust met een krachtige 190 kW/258 pk elektromotor, worden onthuld tijdens de Autosalon van Parijs, van 14 tot en met 20 oktober. Deze nieuwe modellen zetten een nieuwe standaard op het gebied van prestaties en rijdynamiek binnen hun klasse.

Met een indrukwekkende acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 5,9 seconden voor de MINI 3-Deurs en 6,4 seconden voor de MINI Aceman, gecombineerd met een topsnelheid van 200 km/u, laten deze modellen zien dat elektrisch rijden niets inlevert op sportiviteit. Stefan Richmann, hoofd van MINI, zegt hierover: “Met deze nieuwe volledig elektrische modellen brengen we de legendarische prestaties van MINI naar een nieuw tijdperk.”

 

 

Het nieuwe MINI JCW Design

HET DESIGN.

De elektrische JCW-modellen combineren traditie met innovatie. Hun design en aerodynamische elementen, zoals de Chili Red accenten en unieke JCW-badges, benadrukken het sportieve karakter. Binnenin genieten bestuurders van een op de racerij geïnspireerd interieur met een minimalistisch design en geavanceerde technologie, waaronder een 240 mm OLED-display en diverse rijmodi voor een persoonlijke rijervaring.


Voor wie op zoek is naar maximale prestaties en ultiem rijplezier, bieden de nieuwe MINI John Cooper Works Electric en Aceman de perfecte balans tussen kracht, technologie en het iconische MINI-design.