MINI Bandenwissel

Tijd voor zomerbanden

De zomer staat voor de deur! Samen met jouw zorgen we er graag voor dat jij veilig de weg op kunt met jouw MINI. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de nodige voorbereidingen. Zo zijn de banden gecontroleerd op de juiste profieldiepte en de wielen liggen gewassen voor je klaar. Onze zomerwissel afspraakplanner is vanaf nu geopend, waardoor je snel een eenvoudig een afspraak kunt maken om uw winterwielen om te wisselen naar zomerwielen. Hiermee zorgen we er samen voor dat je optimaal en veilig kan genieten van je MINI tijdens het komende zomerseizoen!

ORIGINELE ZOMERWIELSETS.

IN STIJL DE ZOMER DOOR

Op onze Dusseldorp Webshop vind je de geschikte zomerwielsets voor jouw MINI. Premium kwaliteit, originele MINI zomerwielsets. Met deze zomerwielsets rijdt u niet alleen veilig maar ook in stijl. Alle zomerwielen zijn uit voorraad leverbaar en dus snel in huis. 

Plan jouw wielwissel in Alkmaar.

Plan jouw wielwissel in Apeldoorn.

Plan jouw wielwissel in Deventer.

Plan jouw wielwissel in Den Haag.

Plan jouw wielwissel in Hoorn.

Plan jouw wielwissel in Hoogeveen.

Plan jouw wielwissel in Oostzaan.

Plan jouw wielwissel in Zwolle.

De perfecte (zomer) accessoires.

Voor je MINI!

Neem eens een kijkje op onze webshop voor de mooiste MINI accessoires. Wat te denken van een bijpassende originele MINI dakkoffer, originele MINI wielsets of andere te gekke accessoires voor onderweg. Heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor persoonlijk advies.

EEN GREEP UIT.

CONTACT MOGELIJKHEDEN.

Neem eenvoudig contact met ons op

Wil je meer weten over Dusseldorp MINI of een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze vestigingen, maak gebruik van e-mail, WhatsApp of maak gebruik van de handige chat functie. Een mailtje sturen kan uiteraard ook via ons contactformulierDaarbij is het ook mogelijk om een digitale afspraak te plannen met één van onze verkoopadviseurs.
Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereikbaar, waarbij je ons via WhatsApp en chat tot 22:00 uur kunt bereiken. Afhankelijk van het medium proberen wij je binnen een kwartier tot een uur te woord te staan.