Dusseldorp Zomerbanden

Grip én Gemak

Maak je klaar voor het zomerseizoen en houd de zaken zelf goed in de hand. Waar draait het deze zomer om? Goed voorbereid zijn op alle bochten en snel op weg naar het avontuur. Dankzij onze Originele MINI zomerwielen en -banden met stermarkering is elke weg een ontdekkingstocht waard. Vertrouw op de sterren! Onze Originele MINI zomerwielen en -banden hebben namelijk een stermarkering en zijn ontwikkeld in samenwerking met de allerbeste bandenfabrikanten (zoals Dunlop/Goodyear, Michelin en Pirelli). Dankzij de originele MINI zomerbanden kun je elke bocht met een gerust hart ingaan. Jouw veiligheid is gewaarborgd.

ORIGINELE ZOMERWIELSETS.

IN STIJL DE ZOMER DOOR

Op onze Dusseldorp Webshop vind je de geschikte zomerwielsets voor jouw MINI. Premium kwaliteit, originele MINI zomerwielsets. Met deze zomerwielsets rijdt u niet alleen veilig maar ook in stijl. Alle zomerwielen zijn uit voorraad leverbaar en dus snel in huis. 

Plan jouw zomerwissel

De perfecte accessoires.

Voor je MINI!

Neem eens een kijkje op onze webshop voor de mooiste MINI accessoires. Wat te denken van een bijpassende originele MINI dakkoffer, originele MINI wielsets of andere te gekke accessoires voor onderweg. Heb je vragen? Neem dan contact op met één van onze vestigingen voor persoonlijk advies.

EEN GREEP UIT ONZE WIELSETS:

CONTACT MOGELIJKHEDEN.

Neem eenvoudig contact met ons op

Wil je meer weten over Dusseldorp MINI of een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze vestigingen, maak gebruik van e-mail, WhatsApp of maak gebruik van de handige chat functie. Een mailtje sturen kan uiteraard ook via ons contactformulierDaarbij is het ook mogelijk om een digitale afspraak te plannen met één van onze verkoopadviseurs.
Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereikbaar, waarbij je ons via WhatsApp en chat tot 22:00 uur kunt bereiken. Afhankelijk van het medium proberen wij je binnen een kwartier tot een uur te woord te staan.