MINI Private lease

VANAF € 299,- P.M

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Je hoeft nooit meer om te kijken naar verzekeringen, onderhoud, houderschapsbelasting en reparatie. Eigenlijk hoef je alleen nog maar zelf te tanken.

Hoe werkt het?

Je kiest eerst je favoriete MINI, dan bepaal je het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden en hoe lang je contract duurt. Vervolgens maak je je MINI nóg persoonlijker door zelf een kleur, een pakket en diverse interieur en exterieur opties te selecteren. Je ziet direct voor welk maandbedrag je de MINI all-in kunt rijden. Uiteraard helpt je verkoopadviseur je ook graag met het maken van een offerte op maat.

Voor wie interessant?

Met Private Lease kun je zonder spaargeld een gloednieuwe MINI rijden. Private Lease is interessant als je geen onverwachte autokosten wilt en je de MINI alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. Je kunt het namelijk het beste vergelijken met huren voor een langere periode. Je blijft dus ook niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij.

Mobiliteitsbudget.

Wanneer je een mobiliteitsbudget ontvangt van je werkgever, kun je zelf het vervoersmiddel kiezen dat het beste bij je woon-werkverkeer past. Heb je al eens overwogen om met dit budget een MINI privé te leasen? Met MINI Private Lease kies je namelijk voor zekerheid en gemak: je rijdt een gloednieuwe MINI voor een vast bedrag per maand, zonder je zorgen te hoeven maken over alle autozaken, zoals de verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Zeker het overwegen waard.

Wat is er standaard inbegrepen

- Afschrijving en rente
- Houderschapsbelasting
- Onderhoud en reparatie
- Bandenvervanging
- All-Risk Verzekering
- Pechhulp

Proefrit aanvragen

Selecteer de MINI waarin u een proefrit wilt maken en laat u gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!