MINI ROCKINGHAM GT

TERUG. EN HOE

Na ruim vier decennia is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische MINI race na race op het net zo legendarische circuit Rockingham Motor Speedway in Rockingham. Nu 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe. De MINI Rockingham GT, standaard met Cooper S motorisering, is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit met onder meer het JCW Aerodynamica pakket, de 17" JCW Track Spoke velgen en de speciale Rockingham GT designelementen. De MINI Rockingham GT is verkrijgbaar als 3- en 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman. Daarnaast is de Rockingham GT uiteraard uit te breiden met luxe opties als een Panorama dak of grotere inch velgen.

STOER VAN BUITEN.

De MINI Rockingham GT valt op door de stoere combinatie van de lakkleur White Silver met de Rockingham GT designelementen en de Piano black afwerkingen. Daarnaast is de MINI Rockingham uitgerust met de sportieve JCW trim met als highlight de unieke John Cooper Works Aerodynamica kit.

JOHN COPER WORKS PAKKET
COMFORT PAKKET
CONNECTED NAVIGATION

EN VAN BINNEN.

In het interieur is het stoere karakter van de MINI Rockingham meteen te zien aan de Piano Black interieurpanelen, de sportstoelen bekleed in Dinamica/leer-combinatie in Carbon Black en de antraciete hemelbekleding. Perfect gecombineerd met 100% comfort met het nappaleer bekleed sportstuur, een adaptieve onderstel en een middenarmsteun voor.

"TERUG. EN HOE"

OOK LEVERBAAR OP:

MINI Rokcingham GT Countryman

Ook de SUV van MINI, de MINI Countryman is als MINI Rockingham GT editie beschikbaar. Rijd in de MINI Rockingham GT Countryman vanaf € 51.400,- met een editie voordeel tot € 3.545,-. Of met een MINI Private Lease vanaf € 779,- per maand**.

MINI ROCKINGHAM GT 5-DEURS

Het icoon met 5-deuren. De MINI 5-deurs Rockingham GT rijd je vanaf € 44.000,-  met een editie korting tot € 3.608,-. Of met MINI Private Lease vanaf € 669,- per maand **. 

MINI Rockingham GT Clubman

Geef de MINI Clubman, de station met stijl, nog meer stijl met de Rockingham GT. Deze speciale MINI Rockingham GT Clubman is beschikbaar vanaf € 48.900,- met een editie voordeel tot € 3.927,- Of met MINI Private Lease vanaf € 765,- per maand **. 

Disclaimers

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt, informeer naar de mogelijkheden bij je dealer. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

* De design elementen van de Rockingham GT worden niet getoond in de configurator maar uiteraard wel geleverd op je MINI Rockingham GT.

** Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2021 of zolang de voorraad strekt. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.