MINI FLEX LEASE

Door MINI Flex Lease (soms ook wel Short Lease genoemd) als optie toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease overeenkomst heb je namelijk de flexibiliteit om je overeenkomst vanaf 1 jaar, nadat deze is ingegaan, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen*. Perfect als je niet meerdere jaren vast wilt zitten aan een leaseovereenkomst. Of als je wilt kennismaken met het leasen van een MINI. Dan is dit je kans.

Voordelen van MINI Flex Lease

✓ Boetevrij opzeggen na 12 maanden

✓ Op alle MINI modellen

✓ Vanaf € 25,- per maand

✓ Private en Operational Lease

MINI Countryman Boardwalk Edition in het bos

Hoe werkt het?

Bij het afsluiten van een Private Lease of Operational Lease overeenkomst voor een nieuwe MINI met een looptijd van 48 maanden heb je de mogelijkheid om MINI Flex Lease als optie toe te voegen. Afhankelijk van de gekozen MINI betaal je maandelijks een bijdragen boven op je leaseprijs. Hierdoor heb jij de flexibiliteit om je overeenkomst, om welke reden dan ook, boetevrij en zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 1 jaar nadat je overeenkomst is ingegaan. Opzeggen kan na dat jaar iedere maand met in achtneming van een mand opzegtermijn. Natuurlijk geniet je daarnaast nog steeds van alle gemakken die Private Lease of Operational Lease jou biedt. 

Op welke modellen in Flex Lease beschikbaar?

MINI Flex Lease is beschikbaar voor alle MINI modellen en motorisaties met uitzondering van de MINI John Cooper Works (JCW) motoriseringen. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor een MINI Flex Lease bovenop je leaseprijs. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het gekozen model. Voor de MINI 3-Deurs, MINI 5-Deurs, MINI Electric en MINI Cabrio is dit € 25,- per maand inclusief btw. Voor de MINI Clubman en MINI Countryman betaal je € 35,- per maand inclusief btw. 

Documentatie

Wil je meer weten over MINI Flex Lease en op je gemak nog even de documentatie nalezen? Hieronder vind je
overzichtelijk alles bij elkaar over MINI Flex Lease van MINI Financial Services.