MINI Electric snel leverbaar

Nu voor €438,- p/m*

In ieder opzicht een MINI, maar dan volledig elektrisch. Het rijden in een elektrische auto is nog nooit zo leuk geweest. De nieuwe MINI Electric combineert het legendarische go-kart gevoel met premium kwaliteit en de voordelen van elektrisch rijden. Zo geniet je van een lage bijtelling en rijd je volkomen milieuvriendelijk van A naar B! Daarbij is de nieuwe MINI Electric he-le-maal aan te passen aan jouw wensen en dat maakt hem echt fantastisch.

Deze MINI is ook leverbaar met een benzinemotor als 3-deurs of 5-deurs.

Leverbaar vanaf € 38.390,-


Private Lease van 559 naar 499 exclusief overheidssubsidie en 438 inclusief subsidie...*

Ga je de MINI Electric Private Leasen? Dan rijd je de MINI Electric voor €499,- per maand en inclusief overheidssubsidie voor €438-. Wij hebben namelijk het Private Lease tarief flink verlaagd en de overheid doet hiet nog eens een schepje bovenop. De overheid biedt namelijk ook in 2023 subsidie aan voor elektrisch rijden. De subsidie kan aangevraagd worden vanaf 2 januari met je getekende leasecontract in het nieuwe jaar.

AANBOD MINI ELECTRIC

BEKIJK ALLE OCCASIONS OF NIEUWE MINI’S

Bekijk hieronder een greep uit ons aanbod van diverse MINI Electric modellen. Op de nieuwe MINI Electric moet je helaas nog even wachten, maar we hebben genoeg andere volledig elektrische MINI’s waar je direct in weg kunt rijden!

Subsidie voor de MINI Electric

Heb jij een prachtige elektrische MINI aangeschaft? Gefeliciteerd! Wat ga jij daar een plezier aan beleven. Nadat je jouw MINI hebt aangeschaft moet je wel even zelf de subsidie aanvragen, dit kan vanaf 1 juni 2023 en werkt met terugwerkende kracht. De subsidie kun je tegen die tijd aanvragen op de website van de Rijksoverheid, druk hiervoor op de oranje knop "subsidie aanvragen". In het geval van Private Lease draagt MINI de zorg voor alle administratie rondom de subsidie. Wanneer je een subsidie aanvraagt voor een elektrische MINI bedraagt de subsidie ten alle tijden € 2.950,- of  € 61,- per maand en geldt voor een periode van 4 jaar. Let op! Wanneer jij jouw MINI Electric binnen dit termijn verkoopt ben je zelf verantwoordelijk voor het gedeeltelijk terug betalen van die subsidie. 

MINI Electric geparkeerd bij woning

ERVAAR ZELF DE NIEUWE MINI ELECTRIC

Ontdek hoe leuk elektrisch rijden kan zijn

Wil jij zelf de nieuwe MINI Electric ervaren? Neem contact op óf laat je gegevens bij ons achter en wij nemen direct vrijblijvend contact met je op, voor het maken van een proefrit of een offerte op maat. Wij zorgen ervoor dat je snel kunt instappen en kunt ervaren hoe de nieuwe MINI Electric rijdt.

Highlights

Alle highlights van de nieuwe MINI Electric

MINI Electric aan laadpaal in de stad

Benieuwd naar alle highlights van de nieuwe MINI Electric? Druk op 'toon highlights' en ontdek al zijn gave nieuwe features.

Toon highlights
Multifunctioneel instrumentenpaneel MINI Electric

Multifunctioneel instrumentenpaneel

Hé, wat zit daar? Achter het stuur heeft de oude analoge teller plaats gemaakt voor een nieuw, digitaal en multifunctioneel instrumentenpaneel. Dit instrumentenpaneel bestaat uit een 5 inch kleurenscherm, uitgevoerd in een ‘Panel Black’ design en geeft gegevens weer zoals het toerental, de snelheid, het laadniveau, actieradius en de te nemen navigatie-instructies.

Voorzijde nieuwe MINI Electric

De nieuwe voorzijde

Het nieuwe, krachtig ogende bumperdesign van de MINI Electric is er niet alleen voor de looks. Zo ziet de nieuwe MINI Electric er niet alleen zéér sportief uit maar levert het nieuwe design ook nog eens een positieve bijdrage aan het verbeteren van het energieverbruik van jouw MINI. De verticale luchtopeningen (Air Curtains) zorgen namelijk voor een goede aerodynamica en dit zorgt ervoor dat de MINI Electric zo effectief mogelijk omgaat met zijn energieverbruik. De MINI Electric is tevens voorzien van een opvallende gele accentbalk en het MINI Electric embleem in de grille. Zo blijft hij typisch MINI, maar weet je direct dat om een elektrische variant gaat.

LED verlichting MINI Electric

Standaard LED verlichting

Jouw nieuwe MINI Electric is standaard zéér rijkelijk uitgerust. Zo wordt jouw MINI Electric vanaf fabriek geleverd met de meest populaire optie ooit: de Union Jack LED achterlichten! Ook LED koplampen zijn standaard. Daarbij kun je jouw MINI uitbreiden met slimme verlichting, zoals een adaptieve lichtverdeling voor betere verlichting van de zijkanten van de weg, automatische koplampinstellingen en dim- en grootlichttoepassingen.

Side Scuttle MINI Electric

Nieuwe Side Scuttles

De MINI Electric is de moderne interpretatie van mobiliteit én daar hoort natuurlijk een geheel eigentijds design bij. Daarom zijn de Side Scuttles, al jaren te zien op ieder MINI model, nu voorzien van een nieuwe look. Ze geven je nog meer individualiteit en bevatten LED richtingaanwijzers. Ook zie je direct aan de Side Scuttle dat het een MINI Electric betreft, door de hoogglans zwarte afwerking en het gele ‘S’ logo.

Achterzijde nieuwe MINI Electric

Vernieuwde achterzijde

Door het nieuwe design van de achterzijde van de MINI Electric oogt hij een stuk krachtiger en sportiever. Dit komt omdat de geometrie is verbreed, wat zorgt voor een indrukwekkend ogende MINI. Tevens is hij voorzien van een opvallend ‘E’ embleem in Energetic Yellow, wat de MINI Electric een origineel karakter geeft. Een karakter om trots op te zijn.

Accu MINI Electric

Het legendarische go-kart gevoel

De wegligging van de MINI Electric

De MINI Electric wordt door vele geprezen als de best rijdende MINI ooit en dat is niet voor niets. De MINI Electric wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh die onder de vloer is gemonteerd. Dit resulteert in een extra laag zwaartepunt, wat de stabiliteit en het rijgedrag aanzienlijk verbeterd. Ook zorgt een volledig elektrische aandrijflijn voor direct koppel, waardoor je niet alleen in de bochten heer en meest bent maar ook bij iedere stoplichtensprint.

Net tijd voor een kop koffie

De laadmogelijkheden van de MINI Electric

De MINI Electric kan je opladen door middel van een conventioneel stopcontact, de MINI Wallbox of openbaar bij een laadstation. Standaard zijn twee laadkabels inbegrepen om jouw MINI Electric op te kunnen laden bij alle laadmogelijkheden. Wanneer je de MINI Electric door middel van een MINI Wallbox of laadstation wil opladen, kan de accu in tweeënhalf uur voor 80% worden opgeladen. een snellaadstation kan de energievoorraad nog sneller worden aangevuld. Met een laadcapaciteit van 50kW kan de MINI Electric in 35 minuten voor 80 procent worden opgeladen en heb je net tijd voor een kopje koffie.

Voor informatie over de laadmogelijkheden kun je contact opnemen met één van onze specialisten. Zij vertellen je graag van alles over het opladen van de nieuwe MINI Electric.

DE MINI ELECTRIC SAMENSTELLEN

BEKIJK DE NIEUWE UITVOERINGEN EN PAKKETSTRUCTUREN

De MINI Electric kun je samenstellen in vier basisuitvoeringen. Alle uitvoeringen zijn standaard zéér rijkelijk uitgerust en zorgen ervoor dat jij jouw MINI Electric overzichtelijk en eenvoudig kunt samenstellen. Bekijk hieronder de vier basisuitvoeringen.

Beschrijving Meerprijs
Essential
Dit is de standaard uitrusting van jouw MINI. € 0,-
Classic
Tijdloze designkenmerken, coole techniek en praktische details. € 1.650,-
MINI Electric Collection
De nieuwe MINI Electric Collectie 2021 met zijn kenmerkende en uiterst moderne looks € 3.180,-
MINI Yours
Premium design en stylingdetails. € 5.390,-

DE NIEUWE PAKKETSTRUCTUREN

Voor een uitgebreid overzicht van alle basisuitvoeringen en pakketten, inclusief inbegrepen opties kun je het beste even kijken naar de onderstaande prijslijst of laat je informeren door één van onze verkopers.

Tom Coronel test de MINI Electric

Hij was aangenaam verrast

Een tijdje geleden testte Tom de MINI Electric bij onze vestiging in Hoorn. Tom was aangenaam verrast wat de MINI Electric hem te bieden had. Wil jij weten waarom? Bekijk dan snel de video!

MINI Electric in garage

Wat kost een MINI Electric netto per maand

Bereken het met onze Cost of Ownership Tool

Kies je ervoor om jouw MINI Electric zakelijk aan te schaffen met een MINI Financial Lease – de zakelijke financiering van MINI Financial Services – dan heb je aanspraak op een aantal aantrekkelijke fiscale voordelen. Zo kun je al een MINI Electric rijden vanaf slechts € 129,- netto per maand**! Wil je weten wat de MINI Electric voor jou netto gaat kosten? Bereken het eenvoudig met onze Total Cost of Ownership Tool.

Bekijk ook...

Ontdek de MINI 3-deurs

Maak kennis met de MINI 3-deurs bij Dusseldorp MINI. Een erg uitgebreide introductie heeft deze icoon niet nodig. Dit is namelijk dé originele MINI zoals jij hem kent, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Met zijn compacte afmetingen, sublieme rijbeleving en zijn hippe design is hij typisch MINI. Daarbij is hij ook nog eens standaard zéér rijkelijk uitgerust en kun jij helemaal los gaan met het naar eigen wens aanpassen van jouw MINI, dankzij de eindeloze aanpassingsmogelijkheden.

Stel je vraag

Heb je vragen over de MINI Electric? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag van alles over dit gave model van MINI! Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de onderstaande mogelijkheden.

*Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend en er wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt ten aanzien van mogelijke onjuistheden.

**Je kunt geen rechten ontlenen aan de uitkomst van de berekening. De genoemde geldsom (Total Cost of Ownership) is geen maandelijks te betalen bedrag. Het is de som van alle kosten en alle mogelijke fiscale voordelen wanneer de auto 60 maanden gebruikt wordt, gedeeld door 60 maanden. Bij de berekening zijn wij uitgegaan van de wet- en regelgeving zoals geldend per 1 april 2020. Wijzigingen in wet- en regelgeving kunnen invloed hebben op de uitkomst van de berekening. De uitkomst van de berekening is tot stand gekomen door te rekenen met het maximaal te behalen fiscale voordeel. Er is hierbij alleen geen rekening gehouden met het privé gebruik van de auto. Het hangt af van jouw eigen bedrijfsvoering of je dat voordeel ook daadwerkelijk kunt genieten. Om dat te bepalen, raden wij aan jouw financieel adviseur te raadplegen.